Dua edin nolur

temizlik hastasi2911

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
35
10
8
Merhaba arkadaslar. 17 haftalık hamileyim . 12. Haftamda ense kalinligindan dolayı CVS yapıldı ve ilk fish sonucumuz temiz çıktı .down sendromu,trizomi,vs ... fakat babadan ve benden alınan kan sonucunda benim kromozom taşıyıcısı olduğum saptandı .ve bebegimin kalbinde kesin bir sıkıntı olduğu bununda farklı kromozomsal hastaliklara sebep olacağını söyledi Dr. yani ilerde bebegin gelişiminde,zekasinda bir sıkıntı olabileceği bunun ne derecede olabileceğini bilemeyeceğini söyledi maalesef doktor. Demem o ki aranizda boyle bi durumla karşılaşan varmı . varsa nolur fikir verin ... Çok zor bi durum inanın .

Kesin mi ?
Ben bu testlere pek guvenemiyorum.
Dr benim arkadasima da bebegin sakat demiş %100 aldır demiş. Arkadasim kiyamamamis ama bebek saglam allahin izniyle...
Sizde dua edin..
Eger oyle bir durum olursa aldirmayi dusunurmusunuz?
Dusunmezseniz bol bol dua edin insalllah birsey olmaz...
Baska drlara da gorunun. Pek anlamiyorum bu durumlardan ama allah sabir versin

Canim benim akraba evliligi ilk gebeligimde hic bisey cikmadi suan tekrar hamileyim ikili sonucu 212/1 uclu 776/1 ayrintili ve diger uktrasyonlar temiz cikti ama bu Allah in takdiri dr saglikli der hasta cikar sorunlu der saglikli cikar sen kalbini ferah tut allaha sigin rabbim kimseyi evkadiyla sinamasin allah yardimcini olsun cnm

Canım benim bebegimde ense kalınlıgı 3,02 cıktı.
Harmony test ile amerikaya kan gönderdik. Şimdilik temiz ama kalbinde problem olabilir denildi.

Öncelikle kadının rahminde olup biteni bir tek Allah bilir
Kesin diye birsey yok. Bol dua edicez birsey olmaması için

Etrafınızda ense kalınlığı olupta normal doğum yapanlar oldu mu hiç duydunuz mu kızlar ya ben hiç duymadım bi ben varım sanki

Sen Allaha sigin cnm doktorlarinda ilimide bilimide sinirlirli Ancak Rabim bilmesini istedikleri kadar onlara ogretii oyle cok tanidigim varki boyle teshisler konulmus ama dogan cocuklar Allahin izni ile sapa saglam dogdullar saglam dedikleride hep bi sorunlu oldular Sen herseyi Allaha birak Hakinda hayirlisi neyse onu nasip etsin Rabim evladina safi ismiyle sifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…