• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DUA İLE EVLENEN VAR MI YA

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
YA ÖNCELİKLE YER GÖK DUA İLE DURUYOR O AYRI.. evlenip ayrıldım konular açtım çok acı çektim bana hep kafanı dağıt falan diye spora git oraaya git buraya git diyorlardı eee hani hepsini yaptım şimdi napıcam ..ya kocayla hayat iyi mi olucak sanki de kendmi amaçsız hissediyorum milletin çocukları oldu onlar için yaşıyorlar ben mutsuz falan değilim yanlış anlaşılmasın erkek le mutlu olunamayacağını da bilmekteyim ama böyle tek te olmuyor..sevgiye açım resmen hayatımda kimse olmayınca deliriyorum resmen bu psikolojiden de nefret ediyorum neyin kafası muhtemelen baba sevgisi eksikliği) bu diye kendi kendime soruyorum ya ..evlenicek beyfendi kalmamış gibi hissediyorum yaaa ...yok mudur ya kısmet açma duası duayla evelenen var mı acaba ya ben en çok onu merak ediyorum ...şunu okudum iki ay sonra evelndim çok mutluyum falan diyen var mı ya günlerdir bunu merak ediyorum..?*?? yorumlarınız sert olmasın tam ifade edemedim kendimii plase

ayy tövbe yarabbim ben yanlış bir şey demedim kiiii:dua::KK17: meraktan sordum ...dert oldu napıyımmm

Bosanali ne kadar oldu?

Bence evlilik bir kader arkadaşım. Çünkü tüm ruhlar anne babaları belli olarak yaratılmis..
Hem hep derler ya allah karı kocayı birlikte yaratır diye.
İçini ferah tut.. ama burada dini konu yasak kapatılabilir konu

Genelde inanan herkes dua eder ama evlenme sebebini buna bağlayan var mıdır bilemem, saçma geldi.
Evlenme işini duaya bağlamayın yani ama edin siz yine de duanızı.

Back
X