Dua ile 🙏

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Merhaba hayırlı geceler ,rahim filmi çekildim 10 gün önce anestezili ve çok şükür temiz çıktı bi sıkıntı yok dedi yaklaşık 3 doktora sordum fakat benim amh düşüklüğüm var 0.36 . Bu değerle ve rahim filminin etkisiyle hamile kalma ihtimalim var mı? Fikri olan var mı, açıkçası hemen tüp bebekten yana değilim doktor 3 ay bekle dedi çok korkuyorum 3 aya amh daha çok düşer diye. Ne yapmam lazım bilmiyorum Allah rızası için yardımcı olur musunuz ? 😔🙏🙏🤍

Tüp bebekten yana olmalısınız. Zaman maalesef aleyhinize. Kaç folikül görünüyor ultrasonda?

Yani her uşturason muanemde 2-3 gözüküyor sağda da solda da gözüküyor

Yani her uşturason muanemde 2-3 gözüküyor sağda da solda da gözüküyor
Bu amh için iyiymiş. Ama opuda hepsi dolu ve iyi kalitede olmayabiliyor tüp bebeği ne kadar geciktirirseniz şansınız o kadar azalır. Benim 0.64 amh ile 2 yumurta gözüktü 3 dolu toplandı. 1 embriyom oldu sadece. O da negatif oldu. Yumurtalarım kalitesizdi. Amh düşük olunca kalitesiz oluyor. Histereskopi sonrası hamile kaldım doğal. 2. Tüpe hazırlanıyordum. Nasipse oluyor ama bekleyecek değerlerde değiliz maalesef. Yumurta kalitesi için aylardır prowomen kullanıyordum.

Bu amh için iyiymiş. Ama opuda hepsi dolu ve iyi kalitede olmayabiliyor tüp bebeği ne kadar geciktirirseniz şansınız o kadar azalır. Benim 0.64 amh ile 2 yumurta gözüktü 3 dolu toplandı. 1 embriyom oldu sadece. O da negatif oldu. Yumurtalarım kalitesizdi. Amh düşük olunca kalitesiz oluyor. Histereskopi sonrası hamile kaldım doğal. 2. Tüpe hazırlanıyordum. Nasipse oluyor ama bekleyecek değerlerde değiliz maalesef. Yumurta kalitesi için aylardır prowomen kullanıyordum.
Bende varolan yumurtalar kaliteli dedi . Çok şükür iyiymiş ama işte ben tedirginim

Bende varolan yumurtalar kaliteli dedi . Çok şükür iyiymiş ama işte ben tedirginim
Bana da öyle dedi basit kadın doğumcular yaşın genç iyi cart curt. Yumurta opuya gitmeden döllendirilmeye calışılmadan kalitesi tam bilinemez.

Back
X