M Manukannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2021 131 136 53 25 Çarşamba 21:52 Konu Sahibi Konu Sahibi Manukannn #1 1 ay sonra tüp bebeğe başlıyorum nolur 41 yasin okutmak istiyorum Alanlar yazabilirmi alamayanlar hatta Allahım en güzel şekilde nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı evlatlar bile deseniz yeter ismim sultan Allah razı olsun hepinizden şimdiden
1 ay sonra tüp bebeğe başlıyorum nolur 41 yasin okutmak istiyorum Alanlar yazabilirmi alamayanlar hatta Allahım en güzel şekilde nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı evlatlar bile deseniz yeter ismim sultan Allah razı olsun hepinizden şimdiden
T telasememuresi Guru Pro Üye 30 Ocak 2014 4.744 9.813 358 Çarşamba 21:53 Konu Sahibi Konu Sahibi Manukannn #2 Yarın mübarek arefe. Niyetiniz için birkaç dua okuyayım.
M Manukannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2021 131 136 53 25 Çarşamba 23:31 Konu Sahibi Konu Sahibi Manukannn #3 telasememuresi .!.: Yarın mübarek arefe. Niyetiniz için birkaç dua okuyayım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun binlerce kezz çok teşekkür ederim
telasememuresi .!.: Yarın mübarek arefe. Niyetiniz için birkaç dua okuyayım. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun binlerce kezz çok teşekkür ederim