Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Evet yazamadım kusura bakmayın cezalıydım. 11 ve 12 için okudum Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

17 ve 18 okudum
PiXiEE penyez83

Kendi niyetim icin ve kunfeyekun__ niyeti icinde okudum allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Evet yazamadım kusura bakmayın cezalıydım. 11 ve 12 için okudum Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE
G gulectosba C Cittaslow niyetlerinize, okumuş Rezzene

ALLAH kabul etsin aminn

Arkadaslar niyetlerimizi hazirlarken ki -genelde oyle oluyor-olumlu pozitif niyetlere kurgulasak ve bastan o sekilde iletsek. Hepmizin sevmedigi, istemedigi vs. Insanlar vardir. Ben burada dua arkdasimin dilekleri icin kalpten temennilerde bulunarak duasina bagislama yapiyorum. Ama onun duasindaki tanimadigim insanlar icin olumsuz dileklerde bulunmak istemem. Bazen sanki dua degil beddua gibi oluyor. Olumlu ve pozitif dil kullanmak niyetlerimizin dualarimizin gerceklesmesini kolaylstirir diye dusunuyorum. Duayla kalalim sevgiler

zeyno genc Ve kunfeyekun icin okudum Allah kabul etsin

İki niyetim içinde okudum Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…