Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE ben ayrıca teşekkür ederim sana.
Burda grupla okuduğunuzu biliyordum da önceki grupta değildim hiç katılmadım ne zaman başlar nasıl biter bilmiyordum tabi.
Toplu etiket o an bana vesile oldu.

Hepimizin gönlünden geçen dilekleri var hepimiz muhtacız bu konuda. Belki hemen kabul olmuyor ama beklerken bu şekilde beklemek en güzeli.
Kendi rutinlerimi iyi hissetmediğimde belki bırakırım ama burda herkesin hakkı var diye bırakamıyor insan her durumda dilinde zikir oluyor böylece.

Allah da sizlere hayırlı kapılar açsın işiniz gücünüz rast gelsin

Butimar-
kavs-i kuzah niyetlerine okudum.
Allah kabul etsin inşallah.

Bütün arkadaşlardan Allah razı olsun.
PiXiEE penyez83 sizlerden de Allah razı olsun. İki cihan saadeti versin.

51 Butimar- ve 52 - kavs-i kuzah / niyetlerine okumayanlar

Jawlensky
Elhan
agustos72

PiXiEE bilgine canım

Katılmak istiyorum PiXiEE

Rica ederim canım .asıl ben teşekkür ederim katılım sagladiginiz için .aynen katılıyorum sana kendi zikirlerimizi bir sebepten ihmal edebiiiyoruz ama bir baslasi için okudugumuz zikirleri ihmal etmiyoruz ve dilimizden zikrimiz eksik olmuyor. Hep diyorum iyi ki bu topigi açmışım ve iyi ki penyez83 canimin içi ile devam ettiriyoruz. Hiç tanımadığımiz insanlara dua etmek niyetlerini ortak olmak çok huzur ve heyecan verici benim için. Daha öncede yazmıştım sanırım dualarımız ile hamile kaldım ki hamile kalmam çok çok zordu bazı doktorlara göre dualarımız ile gebeliğim güzel geçti şimdide dualarımız ile evladimi buyutuyorum . İlk basladigim günden beri hiç bırakmadım burayı ve de dua okumayı Rabbim devamını nasip etsin. Hepimizin dualarını doğru zamanlarda en hayırlısı olacak şekilde kabul etsin

Canım PiXiEE , canım penyez83 , bu lısteye maalesef katılamayacagım, kendımın okuması gereken bi duam var, onuun ıcın okumamı yapacagım Allah izin verırse, hersey ıcın cok tesekkur ederım, ınsalllah sonrakı lısteye katılırım

Katılıyorum canım ekle beni de PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…