Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

İki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Okudum ⚘

"Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn."

Bir kişinin niyetine 50 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - RedGirl

2 - Gülçin

3 - zeyno genc

4 - HALLEYS

5 - G gulectosba

6 - Freddy

7 - The

8 - afil

9 - iyilik_guzellik

10 - ezgiisel

11 - kavs-i kuzah

12 - HejaR12

13 - kunfeyekun__

14 - dreamy07

15 - B blueandblue

16 - G Gunduzguzell1

17 - Hali

18 - Tiniminimavihanim

19 - Cuel

20 - E Ebeebe

21 - madamseker

22 - sev9

23 - sepulik

24 - O ozlemem

25 - A Asya89

26 - Aktif Lora

27 - Fernando Jose

28 - Nevreste

29 - begonvil1985

30 - -kuzeyildizi-

31 - nursevdi

32 - -Hayal

33 - YagmurSendeanlarsn

34 - Breave Heart

35 - penyez83

36 - PiXiEE

37 - Elhan

38 - R rana20

39 - Butimar-

40 - C Cittaslow

41 - MssPARE

42 - Jawlensky

43 - A ayesay

44 - agustos72

45- Bonus

46 - YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti

47 - iyilik_guzellik ikinci niyeti

7 - The niyeti -12 Ekim Perşembe

Estagfirullah estagfirullah estagfirullah.. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed. Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Yeniden hamileyim , iki yavrumu da hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle.

Rabbim rizkimizi artır, bereketlendir,genişlet.Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin..

8 - afil niyeti -12 Ekim Perşembe

Allah'ım Filiz kulunun eşiyle ilişkisine huzur mutluluk sohbet ver. Kalben birbirine sımsıkı bağla. Eşinin ilgisizliği sevgisizliği umursamazlığı bitsin gitsin. Ön planda eşi çocuğu olsun hayatında. Gözü kulağı kalbi bi tek eşine sımsıkı bağlı olsun. Huzuru mutluluğu evinde yuvasında bulsun. Hanelerine ferahlık huzur iman ibadet ver bir yastıkta kocamalarını nasip eyle amin. Gruptaki herkesin niyetlerini kabul et Allah ım. Hanelerine namaz aşkı ver. Senin rızanı kazanacak şekilde dosdoğru eksiksiz imanlı namaz kılmalarını nasip eyle. Cennetinde peygamber efendimizin sancağı altında bulunmalarını nasip et. Amin. Listede bulunan bütün arkadaşlarımızın dualarını kabul et.

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

The ve afil niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

The ve afil niyetleri için okudum
Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…