Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Evet bende onu dedim çok güzel denk gelmiş Allahım bu günümde bütün dualarımı kabul eylesin çok çok istiyorum Canım ablam teşekkür ederim iyi ki varsın Tiniminimavihanim

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

iyilik_guzellik ezgiisel arkadaslarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

9. ve 10.sıradaki arkadaşlarımın niyetine okudum Rabbim kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul eylesin dualarınızı

PiXiEE penyez83

Okudum ⚘

OKudum kızlar Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

"Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn."

Bir kişinin niyetine 50 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - RedGirl

2 - Gülçin

3 - zeyno genc

4 - HALLEYS

5 - G gulectosba

6 - Freddy

7 - The

8 - afil

9 - iyilik_guzellik

10 - ezgiisel

11 - kavs-i kuzah

12 - HejaR12

13 - kunfeyekun__

14 - dreamy07

15 - B blueandblue

16 - G Gunduzguzell1

17 - Hali

18 - Tiniminimavihanim

19 - Cuel

20 - E Ebeebe

21 - madamseker

22 - sepulik

23 - O ozlemem

24 - A Asya89

25 - Aktif Lora

26 - Fernando Jose

27 - Nevreste

28 - begonvil1985

29 - -kuzeyildizi-

30 - nursevdi

31 - -Hayal

32 - YagmurSendeanlarsn

33 - Breave Heart

34 - penyez83

35 - PiXiEE

36 - Elhan

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - C Cittaslow

40 - MssPARE

41 - Jawlensky

42 - A ayesay

43 - agustos72

44- Bonus

45 - YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti

46 - iyilik_guzellik ikinci niyeti

11 - kavs-i kuzah niyeti -14 Ekim Cumartesi

Rabbim, dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum hayırlısıyla. Lütfeyle. İşlerimizdeki dağınıklığı gider. Kolaylaştır, zorlaştırma. Her işimizi hayırla tamamla.Maddi ve manevi bereket ihsan eyle.Benim ve ailemin karşısına hayırlı insanlar çıkar. Bizleri sureten ve sireten güzelleştir.Razı olacağın bir hayat geçirmemizi nasip eyle. Eşimle muhabbetimizi arttır.İman hakikatlerine vakıf olup yaşamayı, anlatmayı nasip eyle. Evlatlarıma namazı sevdir ve hakkıyla kılanlardan eyle bizleri. Mahkemelerimizin hayırla hızlıca sonuçlanmasını nasip eyle.

Buradaki dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kabul eyle

12 - HejaR12 niyeti -14 Ekim Cumartesi

Bismillahirrahmanirrahim

Ya Rabbim sen evimize huzur sağlık mutluluk bereket bol rızıklar nasip eyle, ailemle birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam nasip eyle, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eyle, sağlıkla hayırla vakitlice kolaylıkla evladımız kucağımıza almamızı nasip eyle, hep iyi haberler alalım, oğullarımı iyi yetiştirmem de yardım et sen bize, hep iyilerle iyiliklerle karşılaşsınlar, karşılaşalım, duama Amin diyen dua arkadaşlarımın da niyetlerini kabul eyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…