Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hali Tiniminimavihanim niyetlerinizi okudum canlarrr ALLAH kabul etsin aminnnnn

esrammmm bu dua listesinin bitiminde, pozitif haberlerini almayı bir sonraki dua listesinde niyetini değiştirmeni RABBİM hayırlısıyla nasip etsin aminnnnn

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

Ahh aminn aminnn pamuğummm
Rabbim kabul eylesin

YagmurSendeanlarsn canım pazartesi niyetlerine bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE penyez83

Hali Tiniminimavihanim işin okudum.

Rabbim dualarımızı tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin (amin)

Tiniminimavihanim çiçeğim, Rabbim tedavi sonucunda hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle yavruna kavuştursun, yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Evlat hasretiyle bekleyen o güzel yüreğin hamile olduğun haberini almakla sevince boğulsun.
Rabbim evlat isteyen her kim varsa tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kucağını doldursun ve sana da nasip etsin çiçeğim (amin)

Canımsınn Tuğbişimmmm Rabbim dualarını kabul etsin inşallah bir gün o güzel haberle burada mutluluğumuzu paylaşırız çiçeğim

İki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Hali ve Tiniminimavihanim icin okudum Allah kabul etsin

PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…