Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kendim için ve iyilik_guzellik için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
penyez83 ve PiXiEE vesile olduğunuz için Allah razı olsun Rabbim hepimizin niyetlerini hayırlısıyla nasip etsin inşaallah

Okudum kızlar Allah kabul etsin

PiXiEE
penyez83

43 - agustos72 ve 44 - Bonus
niyetlerine okumayanlar 30 Ekim Pazartesi

HejaR12
madamseker
YagmurSendeanlarsn
R rana20
YagmurSendeanlarsn ikinci niyet

PiXiEE bilgine canım

YagmurSendeanlarsn ve iyilik_guzellik için okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin aminnnn
Bugün son kişilere okuma yapılıyor liste bitiyor. Allah ın izniyle hepimiz bu grubda olan ben dua kardeşlerim ettiğimiz dualarımızın kabul olduğu sevincini şükrünü yaşayalım hayırlı ve kolaylıkla aminnnn PiXiEE penyez83

45.-46. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

BENİDE DAHİL EDER MİSİNİZ?
Yeni dua listesinde, okunacak duayı PiXiEE arkadaşımız paylaşınca bakarsınız. Katılmak isterseniz ona göre karar verirsiniz.

Genelde listemiz 40 kişinin altında olmuyor ve her gün bildirim yapmak gerekiyor. Uzun soluklu bir topik burası... Yeni üye olduğunuzdan bilgilendirme yapmak istedim.

45 ve 46 okudum
PiXiEE penyez83

Allahtan bir mani gelmezse hastalık vs dışında okurum.
Listenin sonuna ekleneceğim için de sorun olmaz diye düşünüyorum.
Okuyamazsam annemden yakınlarımdan rica eder onlara okuturum.

YagmurSendeanlarsn iyilik_guzellik arkadaşlarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin amin
Allah herkesten razi olsun vesile olan dua eden bütün arkadaşlarimin dualari kabul olsun amin
PiXiEE
penyez83

Allahtan bir mani gelmezse hastalık vs dışında okurum.
Listenin sonuna ekleneceğim için de sorun olmaz diye düşünüyorum.
Okuyamazsam annemden yakınlarımdan rica eder onlara okuturum.
Günlük bildirim yaptığın sürece, tabiki okuma için destek alabilirsiniz. Önemli olan paylaşılan kişilerin niyetlerine okunması.

Acil bir durum varsa sağlık, doğum,tüp bebek vs... onları listenin başına yazıyor PiXiEE arkadaşımız. Sonra da katılırım yazan ve niyetini mesaj atanları sırayla listeye ekliyor.

Yeni dua paylaşıldığı zaman sizde niyetinizi özelden mesaj atarsınız. Hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…