Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE ve penyez83 icin okudum ❤ Allah duâlarınızı kabul etsin kızlar, verdiğiniz tum emekler için Allah binlerce kez razı olsun

R rana20
Canım dua listesinde okudum bildirimin yok bu akşamda bildirim gelmezse seni listeden çıkarmak durumunda kalicam

penyez83

C conus canım sende gecikmeli okuyorsun bugün hepsini tamamlayip bildirim gelmezse seni de listeden çıkarmak durumunda kalicam

penyez83

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir"

Bir kişinin niyetine 70 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - HALLEYS

2 - B blueandblue

3 - Nevreste

4 - Gülçin

5 - penyez83

6 - PiXiEE

7 - zeyno genc

8 - Fernando Jose niyeti

9 - Hali

10 - -kuzeyildizi-

11 - Elhan

12 - RedGirl

13 - Freddy

14 - Jawlensky

15 - nursevdi

16 - The

17 - iyilik_guzellik

18 - begonvil1985

19 - YagmurSendeanlarsn

20 - ezgiisel

21 - MssPARE

22 - Butimar-

23 - G Gunduzguzell1

24 - A Asya89

25 - HejaR12

26 - agustos72

27 - G gulectosba

28 - kunfeyekun__

29 - O ozlemem

30 - Breave Heart

31 - F fbyht

32 - @beyazmelek7777

33 - Peeves

34 - B birsalihakul

35 - kavs-i kuzah

36 - sepulik

37 - afil

38 - MoonfacedMom

39 - MoonfacedMom arkadaşı

40 - S sadecedua

41 - simliask

42 - C Cittaslow

43 - Teach_Mavi

44 - Ecmel-vera

45 - N Neselikalpler

46 - Aktif Lora

47 - -Hayal

48 - Rprnn

49 - paeneperfectus

50 - A Ada-Anne

51 - dreamy07

52 - iyilik_guzellik ikinci niyeti

7 - zeyno genc niyeti -9 Kasım Persembe

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

Ya Rabbim evime huzur ver benim eşimin ve cocuklarimin imanini artir senin sevgini ve peygamber efendimizin sevgisi artir vakti zamanimiz geldiginde imanli ölmeyi nasip eyle günahlarimizi affet sana hayirli kul olmayi nasip et .eşimin işlerini artir bol müşteriler ver ona .ev almayi nasip et. eşim eski saglina geri dönsün güc kuvvet saglik ver ona.bana güc kuvvet ver. eşime bana cocuklarima saglik huzur mutluluk .şuan vefat eden annem ayla dedem şefket onlarin günahlarini affet .vaktim zamanim geldiginde ahirette onlarla buluşmayi nasip et annem dedem cocuklarim ve eşimle ben peygember efendimizin komşusu olmayi nasip et .eşimle beraber kildigimiz namazlarimizi birakmayi nasip etme ..duama amin diyen dua arkadaşlariminda dualarini kabul eyle .amin amin amin

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”

8 - Fernando Jose niyeti -9 Kasım Perşembe

Allah'ım anneme, kardeşlerime, eşime, bana sağlık sıhhat, afiyet, helâl bol kazançlar, helâl bol rızıklar, huzur, ferahlık nasip eyle. Günahlarımızı, hatalarımızı affeyle. Dertlerimize devâlar, hastalıklarımıza şifâlar, borçlarımıza edâlar nasip eyle.

Yarabbim sen verdin, sen muhafaza eyle. Yavrumuzu hayırlısıyla, sağlıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde, kolaylıkla kucağımıza alabilmeyi nasip eyle. Eşime hayırlı, istikrarlı, helal bol kazançlı bir iş nasip eyle. Kardeşim Deniz'in hayırlısıyla polis memuru olabilmesini, kardeşim Fatmanur'un da gönlünden geçenleri hayırlısıyla, kolaylıkla, en kısa zamanda nasip eyle. Benim de en kısa zamanda atanıp hayırlısıyla devlet memuru bir öğretmen olabilmemi nasip eyle Yarabbim. Dualarımıza vesile olan, iştirak eden herkesin gönlünden geçenleri kabul eyle. Âmin.

Okudum canım

Her iki arkadaşımin niyetlerini okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı

PiXiEE

penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…