Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

iyilik_guzellik ve begonvil1985 niyetleri için okudum
Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE
penyez83

iyilik_guzellik ve begonvil1985 için okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

17.-18. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

iyilik_guzellik ve begonvil1985 niyetine okudum. Allah dualarımızı kabul etsin. PiXiEE penyez83

Günü olan arkadaşlarıma aklıma geldikçe, namazlarımın sonundada hep dua ediyorum. Allaha çok şükür birbirimize dua etmeyi , dua edebilecek düşünebilecek akıl fikir ve sağlık vermiş bizlere. Müslüman olarak bu dünyaya geldiğimiz için her gün şükretmeliyiz :)

iyilik_guzellik ve begonvil1985 için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn penyez83 merhaba

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

17 ve 18 okudum
PiXiEE penyez83

Okudum

iyilik_guzellik ve begonvil1985 arkadaşlarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

Aminn amin hepimizin duası kabul olsun

13. Ve 14. Sıradaki arkadaşların niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

15. Ve 16. Arkadaşların niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…