Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum

Okudum Allah kabul etsin inşallah penyez83

Okuduk canm hiç eksik yok yazmayı unuttuğum varsa bilgin olsun. Biraz yoğunum bu ara unuttuğum olursa diye yazayım dedim

G Gunduzguzell1 A Asya89 niyetine okudum Rabbim kabul etsin penyez83 PiXiEE

21 - MssPARE ve 22 - Butimar-
niyetlerine okumayanlar 16 Kasım Perşembe

simliask (hastayım diye mesaj atmıştınız nasıl oldunuz okuyamadıysanız sizin yerinize okuyayım)

PiXiEE

okuyan bütün arkadaşlarımın yüreğine gönlüne sağlık Rabbim hepimizin duasını kabul etsin ve duası kabul olmuş kul sevinçleri yaşatsın inşallah Allah razı olsun her birinizden

okuyan bütün arkadaşlarımın yüreğine gönlüne sağlık Rabbim hepimizin duasını kabul etsin ve duası kabul olmuş kul sevinçleri yaşatsın inşallah Allah razı olsun her birinizden
Senden de ALLAH razı olsun paremm bir kişi kaldı bildirim yapmayan haber bekliyorum. Okumadıysa simliask yerine, cuma saatinde ben okuyacağım niyetlerinize canım

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

23 ve 24 okudum
PiXiEE penyez83

G Gunduzguzell1 ve A Asya89 için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…