Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben şu an 5 aylık hamileyim, bugün yoğun bir kanama geçirdim ve doktor riskli olduğunu söyledi. Benim için dua eder misiniz inşallah rabbim zamanı geldiğinde sağlıkla kucağıma alabilmeyi nasip etsin yavrumu.

Aleykümselam canım, sağlıcakla sıhhatle vaktinde bebeğini kucağına almayı Rabbim nasip eylesin aminnnnn

Reactions: The
F fbyht
@beyazmelek7777 niyetlerine okudum.
Allah kabul etsin inşallah.
PiXiEE
penyez83

Allah korktuğunuzu uğratmasın. Rabbim sağlıkla, hayırlısıyla, kolaylıkla, tam gelişiminde, tam vaktinde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aleykümselam rabbim sağlıklı zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.

31/32 sıradaki arkadaşların niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin PiXiEE penyez83
Pazartesi içinde okudum. Ama bildirim yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum kaç sayfa geriye gittim bulamadım

Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

31.-32. sıradaki arkadaşlarıma okudum RABBİM hayırlı iyi güzel ahlaklı insanlarla karşılaştırsın inşallah sizi ve tüm bekar müslümanları. Amin PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

Okudum

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…