Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

51 ve 52 okudum
PiXiEE penyez83

Yeni listeye katılacak olan arkadaşlarım
La ilahe illallah diye zikrimizi çekiyoruz her 100. de Muhammeden Resulullah diyelim. Daha fazla derseniz daha güzel olur sizlerin tercihi . Şimdiden okumaya başlayıp biriktiren arkadaşlarım için şimdiden yazayım

Katılacaklar
Nevreste
Gülçin
penyez83
PiXiEE
zeyno genc
MssPARE
Freddy
Efnanl
iyilik_guzellik
B blueandblue
O ozlemem
G gulectosba
YagmurSendeanlarsn
G Gunduzguzell1
C Cittaslow
RedGirl
Jawlensky
N Neselikalpler
A Asya89
HejaR12
Teach_Mavi
HALLEYS
afil
begonvil1985
Aktif Lora
kavs-i kuzah
Hali
mucizemm27
ezgiisel
MMorsalkimm

Son düzenleme:
Allah sizlerden de razı olsun canım Rabbim çok uzun süre birlikte dua etmemizi nasip etsin

dreamy07 ve iyilik_guzellik niyetine okudum Rabbim kabul etsin penyez83 PiXiEE

Okudum. Allah kabul etsin

Breave Heart ve dreamy07
Kızlar Kelime tevhit katılımcı, şuan 30 kişiyiz tekrar düşünelim yazdığınız için etiket ettim.

Sayı az çok netlik kazanıyor, günlük ortalama 2.300 gibi düşünün siz

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım çok teşekkürler, ben bu seferlik katılmayım seni de uğraştırdım sınavlarım var yetiştiremem yoksa çok isterim senin öncülüğünü ettiğin dualarda yer almak. Bir sonraki sefere ALLAH nasip ederse

Canım benim bu seferki sayı zor. Hakka girmek istemiyorum
Çalışıyorum ben çünkü
Yetiştiremem kendimi biliyorum.
sonraki listeye İnşaEllah katılmak istiyorum

Okudum

Tevhid hatmine katılabilir miyim
Canim sayımız ortalama günlük 2.300 civari 1 ayı geçecek listenin bitmesi. Küçük bebeğin var hamilesin zorlanmam günlük okur ve bildirim yaparım diyorsan alalım listeye.

Bu listemiz sayılı, yetiştiremeyip çıkmak istersen kişi başı okuma sayısı vs.. hersey tekrardan değişecek. Sen kendini bu gün bi dene zorlanmıyorsan yaz, öyle alalım listeye

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

dreamy07 ve iyilik_guzellik ikinci niyeti
canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…