A Asya89 Arkadaşimin niyetine bagişladim allah kabul etsin amin70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
• Kişi başı 2000 tane okunacak
• Sayıya tamamlama olacağı için mutlaka ama mutlaka niyet ederken Allah'ım okuduğum tevhidin 2000 tanesini ..... kişinin niyetine bağışlıyorum demeyi unutmayın
• Her 100. de Muhammeden Resulullah denilecek
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1-Efnanl ✓
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6-Hali
7- G Gunduzguzell1
8-Freddy
9-zeyno genc
10-iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14-YagmurSendeanlarsn
15-MssPARE
16-Nevreste
17-RedGirl
18-Jawlensky
19-HejaR12
20-kavs-i kuzah
21-mucizemm27
22-ezgiisel
23-MMorsalkimm
24-Teach_Mavi
25-HALLEYS
26-afil
27-begonvil1985
28-Aktif Lora
29-sepulik
30-nursevdi
31-The
32-Bonus
33-Chocolita
34-penyez83
35-PiXiEE
2- A Asya89 niyeti -7 Aralık Perşembe
RABBİM kız kardeşim sağlıkla bebeğini kucağına alsın amin.
ALLAH ım ailem eşim çocuklarıma bana tüm sevdiklerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver. Bizleri ağır imtihanlar ile sınama. Çocuklarımızı hayırlı Salih ve Saliha evlatlar olarak yetiştirmemizde bizlere kolaylık ver. eşim çocuklarım ailem ile muhabbetimizi artır. Çocuklarım derslerinde başarılı olsun onlara kolaylıklar ver. Eşime devlet işinde güzel bir iş nasip et.RABBİM Yaşadığımız bu sağlık sorunlarını kazasız belasız tez zamanda şifasını ver. ya RABBİM yeğenlerim sağlıkla kolay doğum ile vaktinde zamanında doğmalarını nasip et.
Biz aciz kullarını affet sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affet et ya RABBİM dua arkadaşlarımın dualarını kabul et amin amin
A Asya89 için okudum Allah kabul etsin70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
• Sayıya tamamlama olacağı için mutlaka ama mutlaka niyet ederken Allah'ım okuduğum tevhidin 2000 tanesini ..... kişinin niyetine bağışlıyorum demeyi unutmayın
1-Efnanl ✓
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6-Hali
7- G Gunduzguzell1
8-Freddy
9-zeyno genc
10-iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14-YagmurSendeanlarsn
15-MssPARE
16-Nevreste
17-RedGirl
18-Jawlensky
19-HejaR12
20-kavs-i kuzah
21-mucizemm27
22-ezgiisel
23-MMorsalkimm
24-Teach_Mavi
25-HALLEYS
26-afil
27-begonvil1985
28-Aktif Lora
29-sepulik
30-nursevdi
31-The
32-Bonus
33-Chocolita
34-penyez83
35-PiXiEE
2- A Asya89 niyeti -7 Aralık Perşembe
RABBİM kız kardeşim sağlıkla bebeğini kucağına alsın amin.
ALLAH ım ailem eşim çocuklarıma bana tüm sevdiklerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver. Bizleri ağır imtihanlar ile sınama. Çocuklarımızı hayırlı Salih ve Saliha evlatlar olarak yetiştirmemizde bizlere kolaylık ver. eşim çocuklarım ailem ile muhabbetimizi artır. Çocuklarım derslerinde başarılı olsun onlara kolaylıklar ver. Eşime devlet işinde güzel bir iş nasip et.RABBİM Yaşadığımız bu sağlık sorunlarını kazasız belasız tez zamanda şifasını ver. ya RABBİM yeğenlerim sağlıkla kolay doğum ile vaktinde zamanında doğmalarını nasip et.
Biz aciz kullarını affet sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affet et ya RABBİM dua arkadaşlarımın dualarını kabul et amin amin
Arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah2- A Asya89 niyeti için okumayanlar -7 Aralık Perşembe
6-Hali
18-Jawlensky
21-mucizemm27
27-begonvil1985
29-sepulik
32-Bonus
penyez83
C Cittaslow niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
1-Efnanl ✓
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6-Hali
7- G Gunduzguzell1
8-Freddy
9-zeyno genc
10-iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14-YagmurSendeanlarsn
15-MssPARE
16-Nevreste
17-RedGirl
18-Jawlensky
19-HejaR12
20-kavs-i kuzah
21-mucizemm27
22-ezgiisel
23-MMorsalkimm
24-Teach_Mavi
25-HALLEYS
26-afil
27-begonvil1985
28-Aktif Lora
29-sepulik
30-nursevdi
31-The
32-Bonus
33-Chocolita
34-penyez83
35-PiXiEE
3- C Cittaslow niyeti -8 Aralık Cuma
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Allahim, bizleri ,vatanımızı, milletimizi ve sana inananları koru, bizleri rahmetinden esirgeme, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle .Beni eşimi kızımı damadimi ve torunumu kazalardan belalardan hastalıklardan muhafaza eyle, bizi koru kolla yarabbim..Torunumun bahtını güzel eyle ,hayirli sağlikli uzun ömürler nasip et,vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle, iyi bir eğitim alsın ,güzel okullarda okusun, iyi bir meslek sahibi olsun ,bu yolda bize de güç kuvvet ver yarabbim ..Alahim kızıma da gönlündeki evi en kısa zamanda alabilmemizi bize nasip eyle..
Alahim ramazan ayında umreye gidebilmeyi cok istiyorum, hayırlısıyla sen nasip eyle yarabbim ..Aminn
C Cittaslow niyetine okudum bağışladım70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
1-Efnanl ✓
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6-Hali
7- G Gunduzguzell1
8-Freddy
9-zeyno genc
10-iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14-YagmurSendeanlarsn
15-MssPARE
16-Nevreste
17-RedGirl
18-Jawlensky
19-HejaR12
20-kavs-i kuzah
21-mucizemm27
22-ezgiisel
23-MMorsalkimm
24-Teach_Mavi
25-HALLEYS
26-afil
27-begonvil1985
28-Aktif Lora
29-sepulik
30-nursevdi
31-The
32-Bonus
33-Chocolita
34-penyez83
35-PiXiEE
Bismillahirrahmanirrahim
Allahim, bizleri ,vatanımızı, milletimizi ve sana inananları koru, bizleri rahmetinden esirgeme, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle .Beni eşimi kızımı damadimi ve torunumu kazalardan belalardan hastalıklardan muhafaza eyle, bizi koru kolla yarabbim..Torunumun bahtını güzel eyle ,hayirli sağlikli uzun ömürler nasip et,vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle, iyi bir eğitim alsın ,güzel okullarda okusun, iyi bir meslek sahibi olsun ,bu yolda bize de güç kuvvet ver yarabbim ..Alahim kızıma da gönlündeki evi en kısa zamanda alabilmemizi bize nasip eyle..
Alahim ramazan ayında umreye gidebilmeyi cok istiyorum, hayırlısıyla sen nasip eyle yarabbim ..Aminn
Amin canım amin.
C Cittaslow niyeti için okudum70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
1-Efnanl ✓
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin
6-Hali
7- G Gunduzguzell1
8-Freddy
9-zeyno genc
10-iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14-YagmurSendeanlarsn
15-MssPARE
16-Nevreste
17-RedGirl
18-Jawlensky
19-HejaR12
20-kavs-i kuzah
21-mucizemm27
22-ezgiisel
23-MMorsalkimm
24-Teach_Mavi
25-HALLEYS
26-afil
27-begonvil1985
28-Aktif Lora
29-sepulik
30-nursevdi
31-The
32-Bonus
33-Chocolita
34-penyez83
35-PiXiEE
Bismillahirrahmanirrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?