Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

26 okudum
PiXiEE penyez83

HALLEYS canım niyetine 70.000 Tevhid hatmi tamamlandı ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE
Allah tüm arkadaşlarımdan razı olsun.
Allah PiXiEE ve penyez83 ablacım senden de çok çok razı olsun. Böyle güzel şeylere vesile oluyorsunuz.

Hepinizin ağzına, yüreğine sağlık.
Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin.
Rabbim sağlık isteyene tez zamanda sağlık, ev isteyene tez zamanda ev, iş isteyene tez zamanda iş, evlat isteyene tez zamanda evlat ve herkesin evine huzur, iman en hayırlı şekilde versin (amin)

Çok teşekkür ederim hanımlar, Rabbim razı olsun

afil niyetine okudum Allah kabul etsin

okudum

afil için okudum Allah kabul etsin P Pixie penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah
penyez83 PiXiEE

70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
• Kişi başı 2000 tane okunacak

• Sayıya tamamlama olacağı için mutlaka ama mutlaka niyet ederken Allah'ım okuduğum tevhidin 2000 tanesini ..... kişinin niyetine bağışlıyorum demeyi unutmayın

• Her 100. de Muhammeden Resulullah denilecek

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- Efnanl
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin ✓
6- Hali
7- zeyno genc
8- Freddy
9- G Gunduzguzell1
10- iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14- YagmurSendeanlarsn
15- MssPARE
16- Nevreste
17- RedGirl
18- Jawlensky
19- HejaR12
20- kavs-i kuzah
21- mucizemm27
22- ezgiisel
23- MMorsalkimm
24- Teach_Mavi
25- HALLEYS
26- afil
27- begonvil1985
28- Aktif Lora
29- sepulik
30- nursevdi
31- The
32- Bonus
33- Chocolita
34- penyez83
35- PiXiEE

27- begonvil1985 niyeti -1 Ocak Pazartesi
Bismillahirrahmanirrahim, ya Rabbim, okuduğumuz duâlaŕın yüzü suyu hürmetine İrem kulunun oğlunun ,gireceği sınavda başarılı olmasını sağla, gönlündeki okulu kazanabilsin. Başarılı olabilmesi için önündeki tüm engelleri kaldır, emeğinin karşılığını almasını sağla. Annesi ve babası oğullarından razıdır, onu Senin razı olduğun kullar arasına sok. Amin

begonvil1985 canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Canim dua arkadaşlarım yeni yılda hepinize sağlık ,huzur, mutluluk diliyorum. Yeni yılda herşey gönlünüzce kalbinizden geçtiği gibi olsun.Rabbim bizleri dualardan hiç ayirmasin..savaşların olmadığı çocukların mutlulukla yaşayıp büyüdüğü annelerin babaların evlatlarından hic ayrilmadigi bir yıl olsun inşallah. Herkesin gönlünden geçenlerin en hayırlısı ile olacağı hep güzel haberler alacağımız bir yıl diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…