Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir
29 - sepulik / niyetine okumayanlar
3 Ocak Çarşamba

2- A Asya89
4- N Neselikalpler
6- Hali
17- RedGirl
18- Jawlensky
20- kavs-i kuzah
21- mucizemm27
26- afil
27- begonvil1985
29- sepulik
30- nursevdi
31- The
32- Bonus

PiXiEE bilgine canım

Hatırlatma etiketini, son 1 saat kala yapıyoruz asyammm liste başladığından beri
Biliyorum canım. İsmimi orda görmekten nefret ediyorum, yaklaşık 20 gündür hastayız ailecek. öksürmekten ciğerlerim ağrıyor daha tamda iyileşmedim nasıl birşey anlamıyorum.

Biliyorum canım. İsmimi orda görmekten nefret ediyorum, yaklaşık 20 gündür hastayız ailecek. öksürmekten ciğerlerim ağrıyor daha tamda iyileşmedim nasıl birşey anlamıyorum.
Ahhh çok geçmiş olsun canım RABBİM tez günde acil şifalar versin salgın var herkes hasta öksürük gitmiyor

Al benden de o kadar, burda ismimi görmekten nefret ediyorum aslında çoğunlukla 11den önce bildirim yapıyorum ama. Çok geçmiş olsun bu arada

sepulik için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Niyetine okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…