Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Chocolita arkadaşimin niyetine okudum bagişladim allah kabul etsin amin
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah
penyez83 PiXiEE

Nasıl katılacağını bilmiyorum ama
PiXiEE ve penyez83 arkadaşlarımız duaları belirleyip okunacak sayıyı falan belirliyorlar takibini yapıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bu grup bitmek üzere. Birkaç gün sonra okunacak duayı ve katılımcılar belirlenir. Konuyu takip edersiniz. Pixiee arkadaşımıza özelden duanızı yazarsınız

Tamam olur

Hatırlatma Etiketidir
33 - Chocolita / niyetine okumayanlar 7 Ocak pazar

Jawlensky
kavs-i kuzah
mucizemm27
HALLEYS
The

PiXiEE

Okudum

70.000 Kelime-i Tevhid hatmi (La ilahe illallah)
• Kişi başı 2000 tane okunacak

• Sayıya tamamlama olacağı için mutlaka ama mutlaka niyet ederken Allah'ım okuduğum tevhidin 2000 tanesini ..... kişinin niyetine bağışlıyorum demeyi unutmayın

• Her 100. de Muhammeden Resulullah denilecek

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- Efnanl
2- A Asya89
3- C Cittaslow
4- N Neselikalpler
5- Gülçin ✓
6- Hali
7- zeyno genc
8- Freddy
9- G Gunduzguzell1
10- iyilik_guzellik
11- B blueandblue
12- O ozlemem
13- G gulectosba
14- YagmurSendeanlarsn
15- MssPARE
16- Nevreste
17- RedGirl
18- Jawlensky
19- HejaR12
20- kavs-i kuzah
21- mucizemm27
22- ezgiisel
23- MMorsalkimm
24- Teach_Mavi
25- HALLEYS
26- afil
27- begonvil1985
28- Aktif Lora
29- sepulik
30- nursevdi
31- The
32- Bonus
33- Chocolita
34- penyez83
35- PiXiEE

34- penyez83 niyeti -5 Ocak Cuma -8 Ocak Pazartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein. ALLAH ım bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikte umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn

penyez83 için okudum

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…