Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Benim adım yok listede. Katılamıyo muyum PiXiEE penyez83

hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller bende katırlıyorum, inşallah günlük 100 tane salavatmı okunucak recep ayı içinmi geçmişi okuyamadım canım

hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller bende katırlıyorum, inşallah günlük 100 tane salavatmı okunucak recep ayı içinmi geçmişi okuyamadım canım
hoşgeldin canimm listemiz daha başlamadı. her gün iki arkadaşımızın niyetine 100 er salavat okuyacağız. Yani günde 200 salavat okunacak..

şuan katılımcı sayımız 45 geçti. niyetlerin paylaşımı olunca okur düzenli hergün bildirim yaparım derseniz, niyetinizi özelden PiXiEE ye atabilirsiniz.

hoşbuldum canım, ben pazar günleri evdeyken girip bilgi vermeyi unutabilirim telefona bakmaya pek vaktim olmuyo

hoşbuldum canım, ben pazar günleri evdeyken girip bilgi vermeyi unutabilirim telefona bakmaya pek vaktim olmuyo
Her gece 23:00 sonrası niyetleri PiXiEE arkadaşımız paylaşıyor, yani pazar günü bildirim yapmak için vakit olmaz mı

Topikde günlük bildirim olmaz ise düzen bozuluyor takip zorlaşıyor

Her gece 23:00 sonrası niyetleri PiXiEE arkadaşımız paylaşıyor, yani pazar günü bildirim yapmak için vakit olmaz mı

Topikde günlük bildirim olmaz ise düzen bozuluyor takip zorlaşıyor
yani herkesin bi niyet hakkı olucak dimi recep ayı boyuncamı okunacak peki ?

yani herkesin bi niyet hakkı olucak dimi recep ayı boyuncamı okunacak peki ?
İki niyetle listeye katilanlarda olabiliyor hergün iki ayrı arkadaşın niyetini paylasicaz . Niyetleri okuyup sonrasında salavati okuyacagiz. Birinci kişinin niyeti için 100 salavat çektikten sonra ikinci kisinin niyeti için 100 salavat okuyacağız

Canlarım kandiliniz mübarek olsun. Dualarimizin kabul olduğu gunahlarimizin affoldugu bir gece olsun.Hayirli kandiller

Kızlar yeni listemiz aşağıdaki gibi. Cuma gecesi ilk niyeti paylaşacağım.
Niyetlerini göndermeyen iki arkadaşım niyetleriniz bu akşam gönderin lütfen.

1- P penyez ve PiXiEE ortak niyet
2- kavs-i kuzah
3- Hali
4- Jawlensky
5- Gülçin
6- nursevdi
7- YagmurSendeanlarsn
8- Freddy
9- Nevreste
10- G gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13- MMorsalkimm
14- Aktif Lora
15- HejaR12
16- MssPARE
17- O ozlemem
18- The
19- RedGirl
20- B begonviil
21- Lidlaylim
22- Peeves
23- afil
24- zeyno genc
25- B blueandblue
26- N Neselikalpler
27- kunfeyekun__
28- A Ay170
29- @selin18
30- YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
31- iyilik_guzellik
32- sepulik
33- begonvil1985
34- Chocolita
35- Cuel
36- Bonus
37- Tiniminimavihanim
38- I ikizlerinannesis
39- Papatyali_anne
40- penyez83
41- PiXiEE
42- @esos88
43- A Asya89
44- HALLEYS
45- ElmasMozaik
46- mutlulukbenihicbirakma
47- paeneperfectus
A Ajim aj
azlazer

Hayırlı Kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…