Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

okudum

6 ve 7 okudum
PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir

6 - nursevdi ve 7 - YagmurSendeanlarsn / niyetlerine okudum bildirimi yapmayanlar 16 Ocak Salı

Jawlensky
Lidlaylim
afil
Cuel
Bonus
I ikizlerinannesis
Papatyali_anne ( cezalı )

Niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

nursevdi ve YagmurSendeanlarsn niyetlerinize (cezalı olan 20 ocağa kadar) Papatyali_anne yerine (belki okuyordur) ama duanızın bitmesi gecikmesin diye

Annem okudu ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
• Kişi başı 100 tane okunacak

• Günlük 2 kişiye okunacak
• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- kavs-i kuzah
3- Hali
4- Jawlensky
5- Gülçin
6- nursevdi
7- YagmurSendeanlarsn
8- Freddy
9- Nevreste
10- G gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13- MMorsalkimm
14- Aktif Lora
15- HejaR12
16- MssPARE
17- O ozlemem
18- The
19- RedGirl
20- B begonviil
21- Lidlaylim
22- Peeves
23- afil
24- zeyno genc
25- B blueandblue
26- N Neselikalpler
27- kunfeyekun__
28- @selin18
29- YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
30- iyilik_guzellik
31- sepulik
32- begonvil1985
33- Chocolita
34- Cuel
35- Bonus
36- Tiniminimavihanim
37- I ikizlerinannesis
38- Papatyali_anne
39- penyez83
40- PiXiEE
41- esoss88
42- A Asya89
43- HALLEYS
44- ElmasMozaik
45- mutlulukbenihicbirakma
46- paeneperfectus
47- A Ajim aj

8- Freddy niyeti - 17 Ocak Çarşamba
Allah'ım aileme uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler ver. Hastalıklarıma şifa ver. Geleceğim için aldığım kararları kolaylıkla gerçekleştir, muzaffer eyle ve hayalini kurduğum başarıya ulaştır. Yolumdaki engelleri kaldır. Abime kolaylık ve ferahlık ver. Filistin'e sulh getir, İsrail'in zulmünü durdur. Duama Hz. Muhammed (S.A.V)'i şefaatçi kıl ve şefaatini kabul eyle. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin.
9- Nevreste niyeti -17 Ocak Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum. Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım. Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla Hastalığıma şifa ver Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…