Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

Allah herkese şifa versin, edilen dualarımız kabul olsun inşallah ♥
Siz daha bugun uye olmussunuz dua grubunda degilsiniz ya da yeni uyelik mi aldiniz? Gelir gelmez benim baska konuda ki iki kisi ayni uyeligi kullanamaz yorumumada begenmedim atmissiniz.

Siz daha bugun uye olmussunuz dua grubunda degilsiniz ya da yeni uyelik mi aldiniz? Gelir gelmez benim baska konuda ki iki kisi ayni uyeligi kullanamaz yorumumada begenmedim atmissiniz.
Kime hangi beğeniyi , emojiyi atacağımı size sormayacağım herhalde arkadaşım. Ayrıca Dua gibi mukaddes ve güzel bir şey için dua grubuna üyelik mi lazım. Size inat Allah-u Teala bir kez daha Tüm Dualarımızı Kabul İhsan Eylesin.

Burası dua topigi tartışmanizi başka yerde yapın lütfen. Dua grubunda listede yoksaniz buraya yazı yazmayın lütfen

.

Canim lütfen dua gurubunda farklı yazılar yazmayalim dualardan farklı bir konu ile ilgili tartışma vs yazilmasin bu topikte

Canim lütfen dua gurubunda farklı yazılar yazmayalim dualardan farklı bir konu ile ilgili tartışma vs yazilmasin bu topikte
Ozur dilerim. Tamam bir daha olmaz.

I ikizlerinannesis canım senin yerine duaları okuyoruz senden ses yok. Acaba bebeklerle ilgili bir gelismemi var diye düşündük özelden yazmıştım sana. Ama dün aksma siteye girmissin ve duaları okuyup okumadigin devam edip edmemeyecegin ile ilgili bir haber vermedin. Yarın ki niyetler içinde bir bildirim gelmezse seni listeden çıkarmak durumunda kalicaz bilgin olsun
penyez83

Freddy ve Nevreste niyetlerine
Okudum, Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir
8 - Freddy ve 9 - Nevreste / 17 Ocak Çarşamba niyetlerine okudum bildirimi yapmayanlar

Aktif Lora
HALLEYS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…