Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir
10 - G gulectosba ve 11 - G Gunduzguzell1
niyetlerine okumayanlar 18 Ocak Perşembe

Hali
Jawlensky
Aktif Lora
The
sepulik
Cuel
Bonus

Kızlar I ikizlerinannesis listeden çıktı . sizlerin niyetine okumuştu sizlerde onun niyetine okur musuniz lütfen hak kalmasın. Bebeğinin birini kaybetmisti niyetlenirken bunu göz önünde bulundurarak niyeti okuyun lütfen. Niyeti aşağıdadır.

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- kavs-i kuzah
3- Hali
4- Jawlensky
5- Gülçin

I ikizlerinannesis niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed. Ya Rabbim evlatlarim Defne ve Bade kullarina okuduğumuz salavatlarin hürmetine ,peygamber efendimiz (S.A.V) yüzü suyu hürmetine, Ya Şafi isminin hurmetine şifa ver Allah"ım. Evlatlarım tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar, onları sağlıkla kucağınıza almayı nasip et Allah'ım.Duama okuduğumuz salavatları aracı kılıyorum Ya Rabbim sen evlatlarimiza sağlıkla kavuşmayı,sağlıkla büyütmeyi nasip eyle. Amin. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed

I ikizlerinannesis niyetine okudum ALLAH kabul etsin, sabırlar ve selametlikler diliyorum. hayatta olan evladını tez vakitte sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RABBİM aminnnnnn

Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
• Kişi başı 100 tane okunacak

• Günlük 2 kişiye okunacak
• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- kavs-i kuzah
3- Hali
4- Jawlensky
5- Gülçin
6- nursevdi
7- YagmurSendeanlarsn
8- Freddy
9- Nevreste
10- G gulectosba
11- G Gunduzguzell1
12- C Cittaslow
13- MMorsalkimm
14- Aktif Lora
15- HejaR12
16- MssPARE
17- O ozlemem
18- The
19- RedGirl
20- B begonviil
21- Lidlaylim
22- Peeves
23- afil
24- zeyno genc
25- B blueandblue
26- N Neselikalpler
27- kunfeyekun__
28- @selin18
29- YagmurSendeanlarsn ikinci niyet
30- iyilik_guzellik
31- sepulik
32- begonvil1985
33- Chocolita
34- Cuel
35- Bonus
36- Tiniminimavihanim
37- Papatyali_anne
38- penyez83
39- PiXiEE
40- esoss88
41- A Asya89
42- HALLEYS
43- ElmasMozaik
44- mutlulukbenihicbirakma
45- paeneperfectus
46- A Ajim aj

12- C Cittaslow niyeti -19 Ocak Cuma
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Allahim, bizleri ,vatanımızı, milletimizi ve sana inananları koru, bizleri rahmetinden esirgeme, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle .Beni eşimi kızımı damadimi ve torunumu kazalardan belalardan hastalıklardan muhafaza eyle, bizi koru kolla yarabbim..Torunumun bahtını güzel eyle ,hayirli sağlikli uzun ömürler nasip et,vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle, iyi bir eğitim alsın ,güzel okullarda okusun, iyi bir meslek sahibi olsun ,bu yolda bize de güç kuvvet ver yarabbim ..Alahim kızıma da gönlündeki evi en kısa zamanda alabilmemizi bize nasip eyle..
Alahim ramazan ayında umreye gidebilmeyi cok istiyorum, hayırlısıyla sen nasip eyle yarabbim ..Aminn
13- MMorsalkimm niyeti -19 Ocak Cuma
Allahım eşime ve bana sağlık sıhhat nasip et. Ailemi kazalardan, belalardan, deprem felaketlerinden koru. Eşimin hastalığı nüks etmesin. Birlikte huzurla, afiyetle, sağlıkla yaşlanmayı nasip eyle. Bebek için gördüğüm tedaviler işe yarasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et. Bu sene atamam gerçekleşsin. Atama olmazsa hayırlı, her sabah kalktığımda şükür edebileceğim bir iş nasip et.Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
Amin amin amin

C Cittaslow ve MMorsalkimm niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminn PiXiEE

C Cittaslow ve MMorsalkimm arkadaşlarimin niyetlerine okudum allah kabul etsin aminn
PiXiEE
penyez83

C Cittaslow ve MMorsalkimm niyetine okudum Allah kabul etsin penyez83 PiXiEE

MMorsalkimm C Cittaslow niyetlerine bağışladım Allah kabul etsin penyez83

C Cittaslow ve kendi niyetimi okudum Rabbim kabul etsin inşallah Okuyan duama amin diyen herkesten Allah razı olsun
PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…