Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

İki arkadaşımız için de okudum ,Allah kabul etsin

Okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Hatırlatma Etiketidir
9- @selin18 ve 10- ElmasMozaik /niyetlerine okumayanlar 13 Şubat Salı

sepulik
Jawlensky
afil
Hali

Niyetlere okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah

PiXiEE penyez83

ETTEHİYYATÜ DUASI
"Ettehiyyâtu lillâhi vessalevâtu vettayibât. Esselâmu aleyke eyyuhen-Nebiyyu ve rahmetullahi ve berakâtuhu. Esselâmu aleynâ ve alâ ibâdillâhis-Sâlihîn. Eşhedu en lâ ilâhe illallâh ve eşhedu enne Muhammeden abduhû ve Rasuluh."

• Kişi başı 21 tane okunacak

• Günlük 2 kişiye okunacak

• Okundu bilgisi saat 23:00 a kadar yapılmış olacaktır

• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

• Özel günlerde okunabilir

1- penyez83
2- PiXiEE
3- Gülçin
4- Bonus
5- Tiniminimavihanim
6- nursevdi
7- O ozlemem
8- sepulik
9- @selin18
10- ElmasMozaik
11- Freddy
12- Aktif Lora
13- mutlulukbenihicbirakma
14- G Gunduzguzell1
15- C Cittaslow
16- kavs-i kuzah
17- Jawlensky
18- YagmurSendeanlarsn
19- Chocolita
20- B begonviil
21- Peeves
22- Lidlaylim
23- zeyno genc
24- Breave Heart
25- MMorsalkimm
26- afil
27- G gulectosba
28- HALLEYS
29- Hali
30- ezgiisel
31- paeneperfectus
32- iyilik_guzellik
33- Papatyali_anne
34- Nevreste
35- K KurkmantoluS
36- begonvil1985
37- -Hayal
38- mutlulukbenihicbirakma kardeşi
39- esoss88
40- Kukrim
41- Cuel
42- HejaR12
43- sweetgirlcandy
44- D u t
45- Levaiz
46- penyez83 ikinci niyeti
47- PiXiEE ikinci niyeti

11- Freddy niyeti -14 Şubat Çarşamba
"Ya müfettihu fettih. Ya müferricü ferric. Ya müsebbibu sebbib. Ya müyessiru yessiril fetha vel ferecü minke Ya Fettah Ya Aliym iyyake na’büdü ve iyyake nesteiyn."

Duasıyla senden diliyorum Yüce Allah'ım. Anneme, babama ve aile bireylerime uzun, hayırlı, sağlıklı ve mutlu ömürler ver. İçinde bulunduğumuz zorluktan kurtar. Beklediklerimize kolaylıkla kavuştur. Beni ve abimi feraha çıkar; her iki cihanda da başarıya ulaştır.Başta X xnobodyx Artemissisipi ve Tiniminimavihanim olmak üzere bebek isteyen tüm kadınlara hayırlı evlatlar nasip eyle; onları müjdelendir Allah'ım. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle Allah'ım. Amin.
Duanın Anlamı:
“Ey Rabbim! Önümde yer alan engelleri kaldır. Ey tüm darlıkları ve felaketleri önleyen Rabbim! Darlıkları gider. Ey sebepleri ve sonuçları yaratan Allah’ım! Bir sebep yarat. Ey kolaylıkları meydana getiren Rabbim! Önümdeki zorluklarla baş etme gücü ver çünkü zorlukları giderme gücü sendedir. Yalnızca sana ibadet eder ve her şeyi senden isterim.”

12- Aktif Lora niyeti -14 Şubat Carşamba
Rabbim Senden bağışlanma istiyorum. Benim ve ailemin gunahlarını affet,hastalıklarımıza şifa ver. Bizleri hidayet yolu üzerinden ayırma,imanlarimizi ve ilmimizi artır.ahir zaman fitnelerinden cocuklarimizi koru zihinlerini ac,en sevdiğin kulunun ahlaki üzere yetistirebilmemizi nasib et. Amiin

Freddy ve Aktif Lora için okudum PiXiEE penyez83

Freddy ve Aktif Lora arkadaşlarım için okudum Allah kabul etsin.

Freddy ve Aktif Lora için okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

PiXiEE penyez83

Freddy ve Aktif Lora niyetleri için okudum
Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…