Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Dualarımız bitti benden yana herkese hakkım varsa helal olsun. Sizler de helal edin. dualarımız kabul olsun inşallah.

Niyetlerinize okudum PiXiEE penyez83 allah razı olsun

penyez83 üm, PiXiEE cim niyetlerinize okudum, Allah kabul etsin inşallah.
Vesile olduğunuz için, emek verdiğiniz için Allah sizden razı olsun, iki cihan saadeti versin.
Dua eden bütün arkadaşlarımın dualarını kabul etsin.
Teşekkür ederim.

penyez83 ve PiXiEE niyetlerinize okudum Allah kabul etsin inşallah Allah razı olsun kardeşlerim sizden hakkınızı helal edin

İki niyet için okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

penyez83 ve PiXiEE Rabbim niyeterinizi kabul etsin inşallah kardeşimde bende okuduk Allah razı olsun vesile oldunuz Hakkınızı helal edin

penyez83 PiXiEE niyetlerine okudum Allah kabul etsin
Elinize emeğinize sağlık. Vesile oldunuz Allah razı olsun

okudum

Breave Heart ikimizin niyetine okudu PiXiEE

PiXiEE penyez83

İkiniz içinde okudum.

Rabbim hepimizin dualarınız tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirsin

Rabbim ikinizden de ebeden razı olsun. Rabbim ahiret yurdunuzu cennet eylesin.
Sizin sayenizde burada birbirimizi hiç tanımadan dua ediyoruz, ikinize de çok teşekkür ederim. Rabbim tüm sıkıntılarınızı tez zamanda gidersin

PiXiEE penyez83 canlar niyetlerinize okudum, Allah kabul etsin inşallah Allah hepimizin dualarını tez zamanda gerçekleştirsin, bu dualara vesile olduğunuz için Allah sizden de razı olsun, haklarınızı helal edin benim de hakkım geçtiyse helal olsun ❤ Emekleriniz için teşekkür ederiz

Okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…