Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
100. de Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn Muhammedün Rasulüllâhi sâdikul va'dil emin

• Günlük iki kişi niyetine okunacak
• Kişi başı 100 tane okunacak
• Günlük okuyamayacak olanlar bildirim yapamayacak olanlar lütfen katilim saglamasın
• Günlük okuyup bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4- D u t
5- penyez83
6- PiXiEE
7- kavs-i kuzah
8- begonvil1985
9- Nevreste
10- iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12- Levaiz niyeti
13- B begonviil
14- Tiniminimavihanim
15- YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18- Peeves
19- ezgiisel
20- Jawlensky
21- Hali
22- sepulik
23- Elhan
24- HALLEYS
25- nursevdi
26- paeneperfectus
27- Freddy
28- @selin18
29- MMorsalkimm
30- -Hayal
31- esoss88
32- Aktif Lora
33- Breave Heart
34- begonvil1985 ikinci niyeti
35- madamseker
36- dunyadanuzak
37- Eckubra
38- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet

13- B begonviil niyeti -19 Mart Salı
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım günahlarımı affet. Sen içimdekini biliyorsun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et.Kızlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver. Kızımın tedavisi olumlu olsun. Hayırlı işler nasip et. Torunlarıma zihin açıklığı ver. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Hayırlısıyla ev alma yolunda önümüze engeller çıkarma. Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun

14- Tiniminimavihanim niyeti -19 Mart Salı
Adım Esra
Allah’ım sen ki duaları geri çevirmezsin.Bizim sıkıntılarımızı gider kalplerimizi huzura erdir maddi manevi hayırlı kapılar aç.İmtihanımızı kolaylaştır.Bize sağlık huzur mutluluk helal kazanç nasip eyle.
Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”
Ey Rabbim önümde yer alan engelleri kaldır.Ey kolaylıkları meydana getiren Rabbim önümdeki zorluklarla baş etme gücü ver çünkü zorlukları giderme gücü sendedir. Yalnızca sana ibadet eder ve her şeyi senden isterim.Bana ve gönülden isteyen herkese kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle.Ve devamında sıkıntısız bir gebelik nasip et.Tedavimde kolaylıklar ver.Zarif hasretimi dindir. Kardeşlerime memur olma kapıları kolaylıkla aç.Kardeşimin evladını sağ salim kucağına almasını nasip et
Kalben istediğimiz şeyleri kolaylıkla nasip et.Bahçemizi bahara çevir. Hamd sanadır. Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"

B begonviil ve Tiniminimavihanim çiçeğim niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

İki niyet için de okudum Allah kabul etsin amiinn PiXiEE

B begonviil ve Tiniminimavihanim niyetleri için okudum
Allah kabul etsin inşallah
PiXiEE
penyez83

B Begonvil ve Tiniminimavihanim için okudum Allah kabul eylesin

PiXiEE penyez83

B begonviil ve @ Tiniminimavihanim niyetlerine okudum.
Allah kabul etsin inşallah.
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…