Kendi niyetim veLâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
100. de Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn Muhammedün Rasulüllâhi sâdikul va'dil emin
• Günlük iki kişi niyetine okunacak
• Kişi başı 100 tane okunacak
• Günlük okuyamayacak olanlar bildirim yapamayacak olanlar lütfen katilim saglamasın
• Günlük okuyup bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
34-begonvil1985 ikinci niyeti
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
38-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
19-ezgiisel niyeti- 22 Mart Cuma
Allahım, anneme babama kardeşlerime ve eşime eşimin ailesine sağlık sıhhat ver. Sen affedicisin günahlarımızı bağışla, bizlere merhamet et Allah’ım.
Ablam olmak üzere evlat sahibi olmak isteyen herkese kolaylık ver, Sağlıklı şekilde bu mutluluğu onlara da yaşat Allah’ım. Hastalarımıza şifa, borçlarımıza ödeme kolaylığı ver Allah’ım. Kardeşimin Sınavında ve benim gireceğim sınavda güzel bir puan alıp bizlere dualarımızın kabul olmuş sevincini yaşat Allahım. Evimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı, maddi manevi gücümüzü eksik eyleme Allah’ım. Bol bereketli helal kazancı daim eyle. Allah’ım bana hayırlı güzel kapılar aç. Gebeliğimi kolaylıkla geçirmeyi nasip et. Eşimin işlerinde kolaylık ver. Aramızdaki bağ hep güçlü kalsın.
Dua eden her arkadaşımın niyetlerini kabul eyle
20-Jawlensky niyeti -22 Mart Cuma
Ya erhamerrahimin borcumuzu kolaylıkla ödemeyi, bana güzellikle atanmayı nasip et. Gönlümüze göre güzel bir ev alabilmeyi nasip et. Büyük kızımın dili ve sosyal hayatı gelişsin arkadaşları ile uyum içinde olsun. Okulunda basarili olsun. Çocuklarıma, aileme sağlık huzur mutluluk ver. Kalbime gönlüme ferahlık ver içimdeki sıkıntıları gider. Dua kardeşlerimin de dualarıni kabul et. Amin.
Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
100. de Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn Muhammedün Rasulüllâhi sâdikul va'dil emin
• Günlük okuyamayacak olanlar bildirim yapamayacak olanlar lütfen katilim saglamasın
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
Allahım, anneme babama kardeşlerime ve eşime eşimin ailesine sağlık sıhhat ver. Sen affedicisin günahlarımızı bağışla, bizlere merhamet et Allah’ım.
Ablam olmak üzere evlat sahibi olmak isteyen herkese kolaylık ver, Sağlıklı şekilde bu mutluluğu onlara da yaşat Allah’ım. Hastalarımıza şifa, borçlarımıza ödeme kolaylığı ver Allah’ım. Kardeşimin Sınavında ve benim gireceğim sınavda güzel bir puan alıp bizlere dualarımızın kabul olmuş sevincini yaşat Allahım. Evimizden huzuru, mutluluğu, sağlığı, maddi manevi gücümüzü eksik eyleme Allah’ım. Bol bereketli helal kazancı daim eyle. Allah’ım bana hayırlı güzel kapılar aç. Gebeliğimi kolaylıkla geçirmeyi nasip et. Eşimin işlerinde kolaylık ver. Aramızdaki bağ hep güçlü kalsın.
Ya erhamerrahimin borcumuzu kolaylıkla ödemeyi, bana güzellikle atanmayı nasip et. Gönlümüze göre güzel bir ev alabilmeyi nasip et. Büyük kızımın dili ve sosyal hayatı gelişsin arkadaşları ile uyum içinde olsun. Okulunda basarili olsun. Çocuklarıma, aileme sağlık huzur mutluluk ver. Kalbime gönlüme ferahlık ver içimdeki sıkıntıları gider. Dua kardeşlerimin de dualarıni kabul et. Amin.
Okudum, Allah kabul etsin.Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
Okudum Rabbim kabul etsinLâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
.21-Hali niyeti -23 Mart Cumartesi
Allahım bebeğimizin gelişimi olması gerektiği gibi eksiksiz devam etsin inşallah
Bebeğim ve ben sağlıklıca sağlamca hayırlıca bir hamilelik geçirelim.Olması gereken zamanda sağlıklıca sağlamca hayırlıca bir doğum yaşamamızı nasip et Allahım Bebeğimizi sağlıklıca sağlamca bedeni aklı fikri bütün eksiksiz bir şekilde kucağımıza alalım inşallah Allahım bebeğimize bize ailelerimize saglıklıca hayırlıca imanlıca uzun ömürler nasip eyle
Bebeği olmayan anne babalara en kısa zamanda sen evlat nasip eyle sen daha fazla sınama yarabbim
22-sepulik niyeti -23 Mart Cumartesi
Eda kulunun niyetine
Allahım karşıma tez vakitte hayırlısıyla yuvamı kurabileceğim, sevip sevilebileceğim en doğru en hayırlı insanı karşıma çıkar, hayırlı bir evlilik yapabilmemi bana nasip et.
Şuan bulunduğum yerden daha huzurlu ve mutlu olabileceğim, sorun yaşamayacağım bir yere hayırlısıyla tez vakitte tayin alıp geçebilmemi bana nasip et. Bana yaşadığım sıkıntılara dayanabilme gücü ver. Dua eden herkesin gönlündekileri hayırlısıyla kabul eyle. Amin
Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn okunacak
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
.21-Hali niyeti -23 Mart Cumartesi
Allahım bebeğimizin gelişimi olması gerektiği gibi eksiksiz devam etsin inşallah
Bebeğim ve ben sağlıklıca sağlamca hayırlıca bir hamilelik geçirelim.Olması gereken zamanda sağlıklıca sağlamca hayırlıca bir doğum yaşamamızı nasip et Allahım Bebeğimizi sağlıklıca sağlamca bedeni aklı fikri bütün eksiksiz bir şekilde kucağımıza alalım inşallah Allahım bebeğimize bize ailelerimize saglıklıca hayırlıca imanlıca uzun ömürler nasip eyle
Bebeği olmayan anne babalara en kısa zamanda sen evlat nasip eyle sen daha fazla sınama yarabbim
22-sepulik niyeti -23 Mart Cumartesi
Eda kulunun niyetine
Allahım karşıma tez vakitte hayırlısıyla yuvamı kurabileceğim, sevip sevilebileceğim en doğru en hayırlı insanı karşıma çıkar, hayırlı bir evlilik yapabilmemi bana nasip et.
Şuan bulunduğum yerden daha huzurlu ve mutlu olabileceğim, sorun yaşamayacağım bir yere hayırlısıyla tez vakitte tayin alıp geçebilmemi bana nasip et. Bana yaşadığım sıkıntılara dayanabilme gücü ver. Dua eden herkesin gönlündekileri hayırlısıyla kabul eyle. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?