- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Yaparız canım .Bi dahaki dua da yine etiket yapar mısınız kızlarPiXiEE penyez83
Ne yalan söyleyim niyetimi yazarken korkuyordum ya bu dua okunmaya başlamadan yada bana sıra gelmeden oğluma bişey olursa ben o duayı nasıl okurum o niyeti nasıl tekrardan okurum diye düşünmüştüm. Rabbim ne büyük benim duamı geç tüm dualar bitti de oğlum hala hayatta. İnşallah daha güzel günler görmek nasip olsun herkese
Bayrama hayırla sağlıkla sevdiklerimizle ulaşalım inşallah
Allah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsunCanım dua arkadaşlarım bir listemiz daha bitti çok şükür. Hepinizin emeğine sağlık. Hakkımız varsa bizden yana helaldir sizperde hakkınızı helal edin
Hiç tanımadan bilmeden derslerimize hayallerimize umutlarimiza ortak oluyoruz Rabbim hepimizin niyetlerini en hayırlısı olacak şekilde kabul etsin. Nice nice listelerde dualarda buluşmayı nasip etsin
Sonraki listemiz bayramdan sonra olacak inşallah. Sonraki listede görüşmek üzere
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
34-begonvil1985 ikinci niyeti
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
38-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
Adiniza çok sevindim. Sağlıkla, kolaylıkla gelsin.Allah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Kaç listedir bir duam vardı. Herkes benim niyetime de dua etti Allah bin kere razı olsun. Bugün gebe olduğumu öğrendim. Daha çok çok yeni sadece bir kan değeri. Daha önce kayıplarım da olduğu için çok korkuyorum. Henüz kimseye söylemedim ablama bile. Ama size söylemek istedim. Bayramdan sonraki listede niyetimi güncellerim inşallah
Canım dua arkadaşlarım bir listemiz daha bitti çok şükür. Hepinizin emeğine sağlık. Hakkımız varsa bizden yana helaldir sizperde hakkınızı helal edin
Hiç tanımadan bilmeden derslerimize hayallerimize umutlarimiza ortak oluyoruz Rabbim hepimizin niyetlerini en hayırlısı olacak şekilde kabul etsin. Nice nice listelerde dualarda buluşmayı nasip etsin
Sonraki listemiz bayramdan sonra olacak inşallah. Sonraki listede görüşmek üzere
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
Hayırlı olsun Özlem. Ne güzel bir haber, Allah tamamına erdirsin .Allah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Kaç listedir bir duam vardı. Herkes benim niyetime de dua etti Allah bin kere razı olsun. Bugün gebe olduğumu öğrendim. Daha çok çok yeni sadece bir kan değeri. Daha önce kayıplarım da olduğu için çok korkuyorum. Henüz kimseye söylemedim ablama bile. Ama size söylemek istedim. Bayramdan sonraki listede niyetimi güncellerim inşallah
Allah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Allah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Rabbim sizden ve tüm dua kardeşlerimizden razı olsunCanım dua arkadaşlarım bir listemiz daha bitti çok şükür. Hepinizin emeğine sağlık. Hakkımız varsa bizden yana helaldir sizperde hakkınızı helal edin
1- K KurkmantoluS
2- K KurkmantoluS kuzeni
3- K KurkmantoluS kuzeni
4-D u t
5-penyez83
6-PiXiEE
7-kavs-i kuzah
8-begonvil1985
9-Nevreste
10-iyilik_guzellik
11- O ozlemem
12-Levaiz niyeti
13- B begonviil
14-Tiniminimavihanim
15-YagmurSendeanlarsn
16- G Gunduzguzell1
17- C Cittaslow
18-Peeves
19-ezgiisel
20-Jawlensky
21-Hali
22-sepulik
23-Elhan
24-HALLEYS
25-nursevdi
26-paeneperfectus
27-Freddy
28- @selin18
29-MMorsalkimm
30--Hayal
31-esoss88
32-Aktif Lora
33-Breave Heart
35-madamseker
36-dunyadanuzak
37-Eckubra
İnşallah canım benim inşallahYaparız canım .
Rabbim umudumuzu yitirtmedi çok şükür şerifem inşallah güzel haberlerini alacağız
Allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin gerçekten çok sevindim. Bizlerin de dualarının kabul oldu sevincini yaşatsın mevlam hepimize inşallahAllah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Çok sevindim özlem kardeşimAllah başta sizlerden ve tüm dua arkadaşlarımdan razı olsun. Benim de hakkım helal olsun
Allah razı olsun okuyan herkesten ağzınıza sağlık duadaşlarımBreave Heart ve begonvil1985 2. niyet
niyetlerinize herkes okumasını tamamladı ALLAH kabul etsin aminnnnnn
PiXiEE
Çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnnnBeni ekler misiniz listeye babamın hastaligi için çok endişeliyim lütfen
Ekleriz tabiki canimKizlar birdahaki listeye benide ekleyebilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?