- 30 Mayıs 2015
- 1.074
- 3.224
- 333
N nefes ve huzur bu grupda cuma gecesi başlayacak. Her gün iki kişi niyetine okuma yapılacak. Üstte neler okunacak yazıyor, okuyup bakınız.Yeni dua listemiz 1 Mart Cumartesi günü başlayacak ilk niyetleri Cuma gecesi paylaşacağız
Önceden okuyup biriktirebilirsiniz niyetler paylasildikca bağışlamasını yapabilirsiniz
100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
• Listeye katılmak isteyenler beni vepenyez83 etiket yaparak bildirim yapabilir
• Niyetleri özelden bana gönderin lütfen
1- @HALLEYS
2- @Sincereley93190221
3- @Hazellll
4- @zeyno genc
5- @Cittaslow
6- @selin18
7- @mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- @gulectosba
10- @littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- @Yaz2021
16- @lov3y
17- @Ssevincli
18- @HejaR12
19- @iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22- @-Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
25-YagmurSendeanlarsn arkadaşı
26- @kavs-i kuzah
27- @begonvil1985
28- @Nevreste
29- @HeySero
30- @Fistiklicikileta
31- @Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34- @gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36- @dunyadanuzak
37- @blueandblue
38- @Eckubra
39-MelodiminEsi
40- @Aktif Lora
41- @telasememuresi
42- @MssPARE
43- @Sutlac777
44- @Breave Heart
45- @mutlulukbenihicbirakma
46- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
49-YagmurSendeanlarsn arkadaşı
50-YagmurSendeanlarsn annesi
N nefes ve huzur bu grupda cuma gecesi başlayacak. Her gün iki kişi niyetine okuma yapılacak. Üstte neler okunacak yazıyor, okuyup bakınız.
Günlük okur ve bildirim yaparım diyorsanızPiXiEE ye
Öncelikle herkese selâm olsun , ben yeniyim ve nereye nasıl ne yazılır bilmiyorum, isimleri etiketlemeyi de bilemiyorum , kusura bakmayın yazıların altında cevapla kısmı varya ordan yazabilmeyi biliyorum tek , cuma günü okur okuduğumu da yazarım inşallah, rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah, hayırlı günlerN nefes ve huzur bu grupda cuma gecesi başlayacak. Her gün iki kişi niyetine okuma yapılacak. Üstte neler okunacak yazıyor, okuyup bakınız.
Günlük okur ve bildirim yaparım diyorsanızPiXiEE ye özelden niyetinizi atabilirsiniz
Niyetler paylaşılınca, niyetlere okuyoruz sonra buraya okudum diye yazıyoruzÖncelikle herkese selâm olsun , ben yeniyim ve nereye nasıl ne yazılır bilmiyorum, isimleri etiketlemeyi de bilemiyorum , kusura bakmayın yazıların altında cevapla kısmı varya ordan yazabilmeyi biliyorum tek , cuma günü okur okuduğumu da yazarım inşallah, rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah, hayırlı günler
Vesile olduğunuz için rabbim razı olsun , okuyup yazacam bende cuma günüNiyetler paylaşılınca, niyetlere okuyoruz sonra buraya okudum diye yazıyoruz
Tamamdır niyetler paylaşılınca ( cuma gecesi saat 22:00 den sonra) size bildirim gelecek bu gruptan. Rabbim sizlerden de razı olsunVesile olduğunuz için rabbim razı olsun , okuyup yazacam bende cuma günü
Allah razı olsunmadamseker canım topikten bir kaç kez etiket ettim özelden mesaj yazdım. Yeni listeye katılıyorum diye yazdın ama devam eden, son iki niyete okuyup okumadığını maalesef yazmadın. Senden dönüş ne zaman olur bilemediğimiz için ve daha fazla dualar beklemesin diye senin yerine son iki niyete okudum.
Allah kabul etsin aminnnn
49-YagmurSendeanlarsn arkadaşı Rabia
50-YagmurSendeanlarsn annesi semra
niyetlerinize herkes okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla afiyetle kolaylıkla hayırlısıyla kabul eylesin aminnnn
PiXiEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?