Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

N nefes ve huzur bu grupda cuma gecesi başlayacak. Her gün iki kişi niyetine okuma yapılacak. Üstte neler okunacak yazıyor, okuyup bakınız.

Günlük okur ve bildirim yaparım diyorsanız PiXiEE ye özelden niyetinizi atabilirsiniz

Öncelikle herkese selâm olsun , ben yeniyim ve nereye nasıl ne yazılır bilmiyorum, isimleri etiketlemeyi de bilemiyorum , kusura bakmayın yazıların altında cevapla kısmı varya ordan yazabilmeyi biliyorum tek , cuma günü okur okuduğumu da yazarım inşallah, rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah, hayırlı günler

Niyetler paylaşılınca, niyetlere okuyoruz sonra buraya okudum diye yazıyoruz

madamseker canım topikten bir kaç kez etiket ettim özelden mesaj yazdım. Yeni listeye katılıyorum diye yazdın ama devam eden, son iki niyete okuyup okumadığını maalesef yazmadın. Senden dönüş ne zaman olur bilemediğimiz için ve daha fazla dualar beklemesin diye senin yerine son iki niyete okudum.
Allah kabul etsin aminnnn

49- YagmurSendeanlarsn arkadaşı Rabia
50- YagmurSendeanlarsn annesi semra

niyetlerinize herkes okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla afiyetle kolaylıkla hayırlısıyla kabul eylesin aminnnn

PiXiEE

Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…