Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kendi niyetime ve PiXiEE filizimm canım içi niyetine ben ve G Gunduzguzell1 okuduk Allah kabul etsin aminnnn

penyez83
P Pixie
İçin okudum
Vesile olduğunuz tüm duâlar için minnettarım kızlar, tez vakitte duâlarınıa şükür sevinci yaşamınızı diliyorum

PiXiEE
penyez83

penyez83 , PiXiEE niyetleriniz için okudum Allah kabul etsin inşallah

23-24. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Arkadaşlar allah kabul etsin dualarınızı. Kabulüyle şükür göz yaşları dökün inşallah. Ben de katılabilir miyim dua listesine? Çok boş vaktim var rahat rahat okudum inşallah.

Arkadaşlar allah kabul etsin dualarınızı. Kabulüyle şükür göz yaşları dökün inşallah. Ben de katılabilir miyim dua listesine? Çok boş vaktim var rahat rahat okudum inşallah.
Aminnn
Hoşgeldiniz şuan listemizi neredeyse yarıladık. Bir sonraki dua listesine etiket ederiz inşaAllah o zaman günlük okumalara katılırsınız

dunyadanuzak ve B begonviil niyetlerine Aktif Lora okudu ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

oralardamevsimyazmi canım Perşembe günü niyetlerine bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

23-24 için okudum Rabbim kabul eylesin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…