*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
8-YagmurSendeanlarsn Annesi
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
29-Lidlaylim niyeti -21 Nisan Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allahım gönlümdekini Hayırla afiyetle kolaylıkla nasip et Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
30-dolunaybekler niyeti -21 Nisan Pazartesi
Allah ım bilerek bilmeyerek işlediğim günahlarımı affeyle. Hayırlı kullarından olabilmeyi nasip eyle. Annemin tez zamanda kalıcı şifaya kavuşmasını, eski gücüne neşesine kavuşmayı nasip eyle. Oğlumun bahtını açık, iman yolunda, ahlaklı, merhametli olmasını nasip eyle. Yoluna iyi insanlar çıkar, doğru yoldan ayırma. Eşimin günahlarını affet. Bizleri bağışla. Maddi manevi borçlarımızı ödeyebiliimeyi nasip et. Ailemi, sevdiklerimi koru. Birliğimizi daim eyle. Bizi sağlık, mutluluk, huzur ve imanla yaşayabilmeyi nasip eyle.
*66 Ya Vekil Cc
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
Allah ım bilerek bilmeyerek işlediğim günahlarımı affeyle. Hayırlı kullarından olabilmeyi nasip eyle. Annemin tez zamanda kalıcı şifaya kavuşmasını, eski gücüne neşesine kavuşmayı nasip eyle. Oğlumun bahtını açık, iman yolunda, ahlaklı, merhametli olmasını nasip eyle. Yoluna iyi insanlar çıkar, doğru yoldan ayırma. Eşimin günahlarını affet. Bizleri bağışla. Maddi manevi borçlarımızı ödeyebiliimeyi nasip et. Ailemi, sevdiklerimi koru. Birliğimizi daim eyle. Bizi sağlık, mutluluk, huzur ve imanla yaşayabilmeyi nasip eyle.
29 ve 30 jn niyetlerine okudum . Allah kabul etsin. Amin.*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
31-Nevreste niyeti -22 Nisan Salı
Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru. Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
32-Freddy niyeti -22 Nisan Salı
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”
Bana ve aileme kalıcı şifa ver Allah'ım. Beni ve abimi feraha çıkar; her iki cihanda da başarıya ulaştır. Niyetlerimizi kolaylıkla kabul eyle Allah'ım.
Ya Rabbi beni ve ailemi her türlü görünür görünmez kazalardan, belalardan, musibetlerden, kötü niyetli insanlarların şerrinden Hafız Cc isminle koruyup kolla. Üzerimizdeki belayı bizlere hiç zarar gelmeden kaldır Allah'ım.
Bize zarar vermek isteyenleri, plan kuranları amaçlarına ulaştırma. Şüphesiz Allah plan yapanların en hayırlısıdır.
Manası: “Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır. Amin.
31 - 32 niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4-kavs-i kuzah
5-nursevdi
6- S selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9-Aktif Lora
10-Fistiklicikileta
11-Eckubra
12-HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16-MelodiminEsi
17-dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20-HejaR12
21-dunyadanuzak
22- B begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25-gecenin_resmi
26-oralardamevsimyazmi
27-dreamy07
28-MssPARE
29-Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33-ilknurrr22
34-begonvil1985
35-mavibaloncuk
36-papatyamm
37-littlezelda
38--Hayal
39- K kamera
40- S Sutlac777
41-safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
31-Nevreste niyeti -22 Nisan Salı
Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru. Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
32-Freddy niyeti -22 Nisan Salı
“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”
Bana ve aileme kalıcı şifa ver Allah'ım. Beni ve abimi feraha çıkar; her iki cihanda da başarıya ulaştır. Niyetlerimizi kolaylıkla kabul eyle Allah'ım.
Ya Rabbi beni ve ailemi her türlü görünür görünmez kazalardan, belalardan, musibetlerden, kötü niyetli insanlarların şerrinden Hafız Cc isminle koruyup kolla. Üzerimizdeki belayı bizlere hiç zarar gelmeden kaldır Allah'ım.
Bize zarar vermek isteyenleri, plan kuranları amaçlarına ulaştırma. Şüphesiz Allah plan yapanların en hayırlısıdır.
Manası: “Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?