Okudum canım Allah kabul etsin inşallah43-Mavi_Eftelya ve 44- Ahtapot Anne / niyetlerine okumayanlar 28 Nisan Pazartesi
YagmurSendeanlarsn ve annesi
Cuel
@dreamy07
PiXiEE
Salı niyetlerinide okudum canım Allah kabul etsin inşallah*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
8-YagmurSendeanlarsn Annesi
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
45- S sabir ve hamd niyeti -29 Nisan Salı
Allahim verdigin nimetlere sonsuz sükürler olsun, hamd ve övgü ancak ve ancak sana mahsustur, Allahim rahmetini merhametini bereketini esirgeme benden, sifa ver saglik sihhat mutluluk huzur afiyet ver, Allahim gecmis ve gelecek günahlarimi bagisla, sen bagislayansin esirgeyensin, senin merhametine siginiyorum, beni evlatlarimi esimi cennetine dahil eyle. Allahim vesveseleri uzaklastir benden, korkularimi sen biliyorsun, sen onlardan beni emin eyle, kötü düsünceleri vesveseleri aklima kalbime gönlüme ömrüme getirme ya Rabbi! Bizleri kazalardan belalardan musibetlerden hastaliklardan seytanin ve insanlarin serrinden koru, iyi insanlarla karsilastir, ömrümü saglikli faydali afiyetli huzurlu mutlu evlatlarimla esimle birliklte uzun eyle. Esimle iki cihandada bizi ayirma, sevgimizi muhabbetimizi mutlulugumuzu huzurumuzu arttir, eksiltme daim eyle.
Islerimizi kolaylastir, kolayliklar ver, evlatlarima hayirli kapilar ac, bol kazanc bereket mutluluk huzur afiyet saglik akil fikir ver. Onlari islam yolundan gitmelerini nasip eyle.
Kabeye ve Mekkeye gitmeyi afiyetle nasip eyle Dualari kabul eden sensin ya Rabbi, benimde dualarimi kabul eyle, dua eden arkadaslarinda dualarini kabul eyle Amiiin
46- L lov3y niyeti -29 Nisan Salı
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Rabbim senin kapına geldim sen kapından boş çevirme sen bağışlayansın ben aciz bir kulum sen affedicisin beni eşimi ailemi bağışla evlat isteyen evlat icin yanan tum kullarina ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle onları güzel yetiştirecek aklı ve kuvveti ver Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve çocuğuyla sınama Allahim eşime sağlık sıhhat çalışma gücü ver helalinden bol rizik ver bu rizikla güzel hayırlar yapmayı nasip eyle Rabbim ben anne ve babamdan razıyım sende onlardan razı ol sen onlara sağlık sıhhat ver ayaklarına taş değmesin Rabbim sen kardeşime kalbinden ne geçiyorsa onun en güzelini nasip et. Annemin kırılan omuriligini sen biran önce boynuyla beraber iyilestir Allahim sen kalbimde duaları en iyi bilesin ya Rahman sen benim ve dua arkadaslarimin kalbinden gecen dualari en hayırlı şekilde yolumuza çıkart
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Hasbünallahu ve ni'mel vekil, ni'mel mevlâ ve. ni'mennasîr, ğufrâneke Rabbena ve ileyke'l masîr.
Amin.
Son 3 niyete de okudum bağışladım, Allah kabul etsin inşallahSON 3 NİYET
*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
47-PiXiEE ikinci niyet -30 Nisan Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbi bu mübarek günlerin hürmetine Filiz kulunun Annesini Babasını koru kolla. Bilerek bilmeyerek işledikleri günahlarını affet.Katından maddi ve manevi yardımcılar koruyucular ihsan eyle. Bedenlerine Şafi ismin hürmetine şifa ver, ruhlarına Ya Basıt ismin hürmetine İnşirah ferahlığı ver. Sağlıklarını daim eyle tovbelerini kabul eyle. Son nefeslerini verene kadar sağlıkla ve huzurla yaşamalarını nasip eyle. Ahirette peygamber efendimizin (s.a.v) şefaat edeceği kullarından olmalarını nasip eyle. Ne dertleri sıkıntıları varsa sen onların yerini mutlulukla huzurla doldur Rabbim.Gönüllerinden geçen dualarını isteklerini en guzelleriyle nasip eyle.Amin. Amin diyen dua arkadaşlarımında niyetlerinin en güzellerini nasip eyle.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Amin.
48-MMorsalkimm niyeti -30 Nisan Çarşamba
Rabbim özge kuluna ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Eşime,bana, aileme sağlık sıhhat ver. Hayırlı yaşam yaşamayı nasip et. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin.
49- C Cittaslow niyeti -30 Nisan Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Rabbim ya Fettah isminin hürmetine
kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...Eşiyle çocuğuyla sağlıkla huzurla mutlulukla oturmalarını nasip et, evinde bereketi bolluğu daim et..
Sen ol dersin her şey olur,
Senden istiyorum rabbim sen dualarımızı
kabul eyle ..
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..Aminn aminn
SON 3 NİYET
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbi bu mübarek günlerin hürmetine Filiz kulunun Annesini Babasını koru kolla. Bilerek bilmeyerek işledikleri günahlarını affet.Katından maddi ve manevi yardımcılar koruyucular ihsan eyle. Bedenlerine Şafi ismin hürmetine şifa ver, ruhlarına Ya Basıt ismin hürmetine İnşirah ferahlığı ver. Sağlıklarını daim eyle tovbelerini kabul eyle. Son nefeslerini verene kadar sağlıkla ve huzurla yaşamalarını nasip eyle. Ahirette peygamber efendimizin (s.a.v) şefaat edeceği kullarından olmalarını nasip eyle. Ne dertleri sıkıntıları varsa sen onların yerini mutlulukla huzurla doldur Rabbim.Gönüllerinden geçen dualarını isteklerini en guzelleriyle nasip eyle.Amin. Amin diyen dua arkadaşlarımında niyetlerinin en güzellerini nasip eyle.Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Amin.
Rabbim özge kuluna ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle. Eşime,bana, aileme sağlık sıhhat ver. Hayırlı yaşam yaşamayı nasip et. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin.
kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...Eşiyle çocuğuyla sağlıkla huzurla mutlulukla oturmalarını nasip et, evinde bereketi bolluğu daim et..
kabul eyle ..
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..Aminn aminn
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
43-Mavi_Eftelya niyeti -28 Nisan Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala ali seyyidina Muhammed. La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah.
Allahım sen eşimi, çocuklarımı annemi babamı kardeşimi her türlü kötülüklerden, hastalıklardan, afetlerden, türlü musibetlerden, şerlerden uzak eyle .Bilerek ya da bilmeyerek ne günah işlediysek affeyle. Evlatlarımın hep güzel hep iyi günlerini göster bana . Hayırlı güzel insanlar çıkar karşılarına , derslerinde zihin açıklığı, başarılar nasip et. Helal yoldan kazanmayı helalinden yemeyi nasip et. Gelirlerimizi bereketlendir inşallah. Araba ve Ev alma niyetimiz var sen kolaylıkla almayı ,ödemeyi ve en güzelini nasip et , Beni de ailemi de bu dünyada ve ahirette en güzel nimetlerin ile nasiplendir.
Evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver , eş isteyene eş ,iş isteyene iş ,ev isteyene ev ,şifa bekleyenlere sen katından şifalar ver , borçlulara edalar ver Allahım.
Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizi biran olsun yalnız bırakma, merhametinle muamele eyle bizlere. Amin amin amin.
44-Ahtapot Anne niyeti -28 Nisan Pazartesi
Allahım bugünümüze çok şükür. Bugünlerimizi aratma, daha güzel günler göster bize Ya Rabbim. Oğluma şifa sendendir. Bas de bassın, konuş de konuşsun, ol de oluversin.Oğlumun kolaylıkla akıcı konuşmasını, dümdüz basmasını, bezi hemen bırakmasını nasip et. Yaşıtlarını yakalasın, okula alışsın. Amin.
SON 3 NİYET
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
kabul eyle ..
S sabir ve hamd ve L lov3y için okudum Allah'ım kabul etsin inşallah43-Mavi_Eftelya ve 44- Ahtapot Anne niyetlerine okumayanlar 28 Nisan Pazartesi
YagmurSendeanlarsn ve annesi
Cuel
45- S sabir ve hamd ve 46- L lov3y
niyetlerine okumayanlar 29 Nisan Salı
HeySero
Cuel
madamseker
@begonviil
@begonvil1985
@mavibaloncuk
@littlezelda
@Sutlac777
Ahtapot Anne
S sabir ve hamd
PiXiEE
*66 Ya Vekil Cc
2- O ozlemem
3-iyilik_guzellik
4- @kavs-i kuzah
5- @nursevdi
6- @selin18
7-YagmurSendeanlarsn
9- @Aktif Lora
10- @Fistiklicikileta
11- @Eckubra
12- @HALLEYS
13-HeySero
14- G gulectosba
15- @Gunduzguzell1
16- @MelodiminEsi
17- @dolar milyoneri
18-Cuel
19-madamseker
20- @HejaR12
21- @dunyadanuzak
22- @begonviil
23-penyez83
24-PiXiEE
25- @gecenin_resmi
26- @oralardamevsimyazmi
27- @dreamy07
28- @MssPARE
29- @Lidlaylim
30-dolunaybekler
31-Nevreste
32-Freddy
33- @ilknurrr22
34- @begonvil1985
35- @mavibaloncuk
36-papatyamm
37- @littlezelda
38- @-Hayal
39- @kamera
40- @Sutlac777
41- @safi.naz
42-Breave Heart
43-Mavi_Eftelya
44-Ahtapot Anne
45- S sabir ve hamd
46- L lov3y
47-PiXiEE ikinci niyet
48-MMorsalkimm
49- C Cittaslow
45- S sabir ve hamd niyeti -29 Nisan Salı
Allahim verdigin nimetlere sonsuz sükürler olsun, hamd ve övgü ancak ve ancak sana mahsustur, Allahim rahmetini merhametini bereketini esirgeme benden, sifa ver saglik sihhat mutluluk huzur afiyet ver, Allahim gecmis ve gelecek günahlarimi bagisla, sen bagislayansin esirgeyensin, senin merhametine siginiyorum, beni evlatlarimi esimi cennetine dahil eyle. Allahim vesveseleri uzaklastir benden, korkularimi sen biliyorsun, sen onlardan beni emin eyle, kötü düsünceleri vesveseleri aklima kalbime gönlüme ömrüme getirme ya Rabbi! Bizleri kazalardan belalardan musibetlerden hastaliklardan seytanin ve insanlarin serrinden koru, iyi insanlarla karsilastir, ömrümü saglikli faydali afiyetli huzurlu mutlu evlatlarimla esimle birliklte uzun eyle. Esimle iki cihandada bizi ayirma, sevgimizi muhabbetimizi mutlulugumuzu huzurumuzu arttir, eksiltme daim eyle.
Islerimizi kolaylastir, kolayliklar ver, evlatlarima hayirli kapilar ac, bol kazanc bereket mutluluk huzur afiyet saglik akil fikir ver. Onlari islam yolundan gitmelerini nasip eyle.
Kabeye ve Mekkeye gitmeyi afiyetle nasip eyle Dualari kabul eden sensin ya Rabbi, benimde dualarimi kabul eyle, dua eden arkadaslarinda dualarini kabul eyle Amiiin
46- L lov3y niyeti -29 Nisan Salı
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Rabbim senin kapına geldim sen kapından boş çevirme sen bağışlayansın ben aciz bir kulum sen affedicisin beni eşimi ailemi bağışla evlat isteyen evlat icin yanan tum kullarina ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle onları güzel yetiştirecek aklı ve kuvveti ver Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve çocuğuyla sınama Allahim eşime sağlık sıhhat çalışma gücü ver helalinden bol rizik ver bu rizikla güzel hayırlar yapmayı nasip eyle Rabbim ben anne ve babamdan razıyım sende onlardan razı ol sen onlara sağlık sıhhat ver ayaklarına taş değmesin Rabbim sen kardeşime kalbinden ne geçiyorsa onun en güzelini nasip et. Annemin kırılan omuriligini sen biran önce boynuyla beraber iyilestir Allahim sen kalbimde duaları en iyi bilesin ya Rahman sen benim ve dua arkadaslarimin kalbinden gecen dualari en hayırlı şekilde yolumuza çıkart
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Hasbünallahu ve ni'mel vekil, ni'mel mevlâ ve. ni'mennasîr, ğufrâneke Rabbena ve ileyke'l masîr.
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?