Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
  • Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - dolunaybekler
2 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - Nevreste
4 - Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal
11 - kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik
13 - nursevdi
14 - HALLEYS
15 - ilknurrr22
16 - littlezelda
17 - dreamy07
18 - dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83
26 - PiXiEE
27 - begonvil1985
28 - gecenin_resmi
29 - Aktif Lora
30 - Aktif Lora annesi
31 - Freddy
32- Ahtapot Anne
33- Eckubra
34- oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri
36- B begonviil
37- papatyamm
38 - Mavi_Eftelya
39 - Breave Heart
40 - S sabir ve hamd
41 - Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi annesi
43- telasememuresi
44- Breave Heart ikinci niyeti
45- penyez83 ikinci niyeti
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- C cemal sureya

5 - L lov3y niyeti - 9 Mayıs Cuma
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed Rabbi Hebli MİNESSALİHİN
Rabbim senin kapına geldim sen kapından boş çevirme sen bağışlayansın ben aciz bir kulum sen affedicisin beni eşimi ailemi bağışla evlat isteyen evlat icin yanan tum kullarina ve bana hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle onları güzel yetiştirecek aklı ve kuvveti ver Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve çocuğuyla sınama Allahim eşime sağlık sıhhat çalışma gücü ver helalinden bol rizik ver bu rizikla güzel hayırlar yapmayı nasip eyle Rabbim ben anne ve babamdan razıyım sende onlardan razı ol sen onlara sağlık sıhhat ver ayaklarına taş değmesin Rabbim sen kardeşime kalbinden ne geçiyorsa onun en güzelini nasip et. Annemin kırılan omuriligini sen biran önce boynuyla beraber iyilestir Allahim sen kalbimde duaları en iyi bilesin ya Rahman sen benim ve dua arkadaslarimin kalbinden gecen dualari en hayırlı şekilde yolumuza çıkart Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Rabbi Hebli MİNESSALİHİN Hasbünallahu ve ni'mel vekil, ni'mel mevlâ ve. ni'mennasîr, ğufrâneke Rabbena ve ileyke'l masîr. Amin.

6 - MelodiminEsi niyeti - 9 Mayıs Cuma
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur. Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle. Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver. Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et. Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum. Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle. Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.

L lov3y ve MelodiminEsi niyetlerine ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnn PiXiEE

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

L lov3y , MelodiminEsi niyetleriniz için okudum Allah kabul etsin penyez83 , PiXiEE

5-6. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

S sabir ve hamd niyetlere okudum bildirimi yapmadığın için seni listeden çıkarmak durumda kaldık bilgin olsun

1 - dolunaybekler
2 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - Nevreste
4 - Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal
11 - kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik
13 - nursevdi
14 - HALLEYS
15 - ilknurrr22
16 - littlezelda
17 - dreamy07
18 - dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83
26 - PiXiEE
27 - begonvil1985
28 - gecenin_resmi
29 - Aktif Lora
30 - Aktif Lora annesi
31 - Freddy
32- Ahtapot Anne
33- Eckubra
34- oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri
36- B begonviil
37- papatyamm
38 - Mavi_Eftelya
39 - Breave Heart
40 - S sabir ve hamd
41 - Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi annesi
43- telasememuresi
44- Breave Heart ikinci niyeti
45- penyez83 ikinci niyeti
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- C cemal sureya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…