Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

15 ve 16 nin niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

Kendim ilknurrr22 için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir
15- ilknurrr22 ve 16- littlezelda
Çarşamba niyetlerine okumayanlar

Cuel
L lov3y
-Hayal
begonvil1985

PiXiEE

100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
  • Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - dolunaybekler
2 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - Nevreste
4 - Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal
11 - kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik
13 - nursevdi
14 - HALLEYS
15 - ilknurrr22
16 - littlezelda
17 - dreamy07
18 - dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83
26 - PiXiEE
27 - begonvil1985
28 - gecenin_resmi
29 - Aktif Lora
30 - Aktif Lora annesi
31 - Freddy
32- Ahtapot Anne
33- Eckubra
34- oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri
36- B begonviil
37- papatyamm
38 - Mavi_Eftelya
39 - Breave Heart
40- telasememuresi
41 - Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi annesi
43- Breave Heart ikinci niyeti
44- C cemal sureya
45- penyez83 ikinci niyeti
45- PiXiEE ikinci niyeti

17 - dreamy07 niyeti -15 Mayıs Perşembe
Meryem oğlu Merhum babam Hasan ın mekanı cennet olsun, zerre günahı varsa Rabbim affetsin, Hz Muhammed sav komşu eylesin, anneme, eşime, oğluma, kızıma, bana saglıklı huzurlu bereketli şanslı mutlu bir uzun ömür eylesin, elime ve bana hayırlı bir iş, sınavında ona başarilar, evimize huzur, saglık bereket nasip etsin, kötü enerji lerden, nazardan, kazadan beladan, kotü niyetli kişilerden, hayırsız yollardan işlerden haramdan bizleri uzak tutsun, helal yoldan bol bol rızık nasip etsin. herkesin gönlündeki dua da kabul olsun, Allah dileklerinizin oldu çok şükür dememizi nasip etsin. Gönlümüze ferahlık versin, sevdiklerimizle cennetinde kavuştursun. AMİN. Allah razı olsun.

18 - dunyadanuzak niyeti -15 Mayıs Perşembe
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh, lehu'l mulku ve lehu'l-hamdu ve huve alâ kulli şey'in Kadîr. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Allahım bizler muhtacız, Râb olan Sensin. Aciz olan bizleriz, şu mübarek günler hürmetine duasını yaptığımız aciz kulun katından nasip olacak her türlü hayra ve nimete muhtaç, onu ve bizi bol, hayırlı, helal, ferah dünya ve ahiret rızkı ile rızıklandır Ya Rezzak (c.c)
Dünya ve ahiret saadeti ver. Bize ve ona saadete vesile olacak ilim, amel edebilecek imkan ver, razı olacağın amelleri nasip et, Sana yaklaştıracak insanlar ile birlikte eyle. Sıkıntılarını ve sıkıntılarımızı gider feraha kavuştur, açılmamış tek sıkıntı bırakma Ya Fettah (c.c). Allahım kalbindeki saklı Sana bildirdiği dualarını hayırlısıyla kabul eyle, sıkıntılarını gider. o bilemez Sen bildir, o göremez Sen göster. Katından hayırlı yardımcılar ihsan eyle. Şu mübarek günlerde bizleri nasiplendir bütün hazinelerin sahibi Ya Müteali. Allah'ım Sana sığındık Sana güvendik vekilimiz Sensin, kul Senin bizler Seniniz. Her işimizle beraber duasını yaptığımız kardeşimizi de kendimizi de Sana emanet ediyoruz sen bizlere razı olacağın istikamet ver . Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Sübhânellâhi ve bihamidihî, Sübhânellâhil'azîm. Amin, amin, amin

dreamy07 ve dunyadanuzak niyetlerinize ben ve Neriman okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

dreamy07 dunyadanuzak arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…