Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Perşembe niyetleri için okudum. Rabbim kabul etsin. Amin. penyez83 PiXiEE
Dün bildirim yaptın canım bitti perşembe günü okumaları

Perşembe niyetleri için okudum. Rabbim kabul etsin. Amin. penyez83 PiXiEE (Yazmışım paylaşmayı unutmuşum dün)
Bu aralar site ile ilgili bazen, mesajı yazıp paylaşıyoruz sanki paylaşmamış gibi mesaj ekranda kalıyor. Muhtemelen bu gün bildirim yapmaya girdiğinde dün yazdığın mesaj ekranında kalmış.

YagmurSendeanlarsn
Ve annesi için okudum Allab kabul eylesin
PiXiEE
penyez83

yagmursendeanlarsn ve annesi niyetine okundu

17 ve 18 in niyetlerinw okudum. Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83
19 ve 20 nin niyetlerine okudum . Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

YagmurSendeanlarsn ve annesinin niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Cumartesi ve Pazar (4 kişi ) Niyetleri

100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
  • Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - dolunaybekler
2 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - Nevreste
4 - Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal
11 - kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik
13 - nursevdi
14 - HALLEYS
15 - ilknurrr22
16 - littlezelda
17 - dreamy07
18 - dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83
26 - PiXiEE
27 - begonvil1985
28 - gecenin_resmi
29 - Aktif Lora
30 - Aktif Lora annesi
31 - Freddy
32- Ahtapot Anne
33- Eckubra
34- oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri
36- B begonviil
37- papatyamm
38 - Mavi_Eftelya
39 - Breave Heart
40- telasememuresi
41 - Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi annesi
43- Breave Heart ikinci niyeti
44- C cemal sureya
45- penyez83 ikinci niyeti
46- PiXiEE ikinci niyeti

21 - gulectosba niyeti -17 Mayıs Cumartesi
Allah'ım sağlık sıkıntılarıma kalıcı şifa diliyorum senden. Ruhuma, bedenime şifa ver. Evimden bereketi, sağlığı, muhabbeti,sadakati eksik etme,Ya vedud ya kaviyy isimlerinin yüzü suyu hürmetine huzurumuzu birliğimizi daim ettir afiyet ver eşimle aram daha da iyi olsun aile huzursuzluğumuz tamamen bitsin kalbi yumuşasın merhametsizliği gitsin,gönlümüzdeki evi almayı, içinde huzurla sağlıkla oturabilmeyi nasip et hayırlı ve kolay kıl,anneme babama sağlıklı sıhhatli muhabbetli uzun ömürler ver. Kardeşlerime gönüllerindeki muradlarını ver Rabbim haklarında hayırlı olanları nasip et.Evlatlarımın Salih ve Saliha kullar olmasını nasip et, bahtlarını güzel eyle karşılarına iyi insanlar çıksın, güzel günlerini görmeyi nasip et, girecekleri sınavlarda kolaylıklar ver başarılar tattır, imanlarını arttır, yolundan ayırma, sıkıntılarını en yakın zamanda gider. Sıkışan kalbime daralan gönlüme ferahlık ver yarabbim
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla anne baba olmayı nasip et...

22 - HeySero niyeti -17 Mayıs Cumartesi
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed. Rabbim cennetinde bu dünyanında bütün güzel nimetlerinden istiyorum, altından ırmaklar akan cennetinde inşallah denildiği gibi hamd evinin en güzelini istiyorum. Oğlumla kızımla eşimle sevdiklerimle beraber sonsuz cennetinde yaşamayı nasip et. Dünyada da gönlüme göre geniş ev nasip et. Rabbim senden başka kimseye ümit bağlamadan yaşat beni. Sevdiğin, sevdirdiğin, sevindirdiğin kullarından eyle. Eğerki hakkımızda hayırlıysa evimize huzur muhabbet bereket getirecek, hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih, saliha evlatlar nasip et. Kızımın ömrünü bahtını güzel eyle. Sana layık bir kul olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et. Eşiminde benimde kızıma karşı daha anlayışlı ve ilgili olmamızı nasip et. Rabbim annem babam küçükken beni nasıl kaygısız tasasız büyüttüyse sende şimdi onları dertsiz yaşat Rabbim. Sağlıklarını ellerinden alma. Allahım gücüm kuvvetim sağlığım tam bi şekilde senden başka kimseye muhtaç olmadan yaşamamı nasip et. Yaptığım her işi senin rızanı kazanmak için yapmak istiyorum sen nasip et Rabbim. âmin. Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammed.

23 – Neriman niyeti -18 Mayıs Pazar
Allahümme Salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammed
Rabbim bizleri sağlıkla, afiyetle, sevdiklerimizle birlikte huzur içinde yaşat. İbadetlerimizi, dualarımızı en güzel şekilde kabul eyle. Bizlere öyle bir ömür nasip et ki, her nefesimizde Senin adını zikredelim. Öyle bir son ver ki, huzuruna imanla ve Senin sevginle varalım.
Allah’ım gönlümdeki muradımı, tez vakitte, hayırlısıyla, sağlıkla, afiyetle ve kolaylıkla nasip eyle. Gelecek güzel haber sonucunda, evlatlarım ve torunlarım ile oturacağımız evimizin olmasını nasip eyle aminnnnnn amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kolaylıkla, afiyetle hayırlısıyla kabul eyle.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

24 – Gülçin niyeti -18 Mayıs Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Ya Rabbim Gülçin kulunun evinde sağlığı huzuru daim eyle. Oğlunun karşısına hayırlı huzurlu mutlu olacağı helal bir kısmet çıkar. Torununu koru kolla Allah'ım kaderini güzel eyle bir ömür sağlıklı huzurlu başarılı olmasını nasip eyle. Allah'ım Gülçin kulunun kalbindeki gönlündeki kırgınlıklarını biliyorsun. kullarının hakkını en adaletli verensin Ya Hakem Yâ Adl isminle dua ediyorum. Gülçin kulun, iyi kötü ne varsa sana havale ediyor Yâ Vekil isminle vekili Sensin Allah'ım Senin adaletinden sual olunmaz sen bu kulunun hakkını hayırlısıyla afiyetle ver Allahım. Amin.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.Amin

Hatırlatma Etiketidir
19- YagmurSendeanlarsn ve
20- YagmurSendeanlarsn annesi
niyetlerine okumayanlar 16 mayıs cuma

Cuel
L lov3y
kavs-i kuzah
HeySero
Aktif Lora ve annesi
Mavi_Eftelya
telasememuresi

PiXiEE

21- G gulectosba ve 22- HeySero
23- Neriman ve 24- Gülçin
Niyetlerine ben, Neriman ve Breave Heart okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

YagmurSendeanlarsn ve annesi niyetlerine Aktif Lora ve annesi okudu Allah kabul etsin aminn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…