Okudum canım Allah kabul etsin inşallahHatırlatma Etiketidir
31-Freddy ve 32- Ahtapot Anne
niyetlerine okumayanlar 22 mayıs perşembe
Cuel
@littlezelda
@YagmurSendeanlarsn ve annesi
Aktif Lora ve annesi
@Mavi_Eftelya
PiXiEE
100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî
- 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
- Günlük 2 kişi niyetine okunacak
- Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
- Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır
1 -dolunaybekler
2 -penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - L lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 --Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 - @HALLEYS
15 - @ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
20 - @YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 -Aktif Lora
30 -Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32-Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35- @dolar milyoneri
36- @begonviil
37-papatyamm
38 - @Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 -Sofienin Kedisi
42 -Sofienin Kedisi annesi
43-Breave Heart ikinci niyeti
44- @cemal sureya
45-penyez83 ikinci niyeti
46-PiXiEE ikinci niyeti
33-Eckubra niyeti -23 Mayıs Cuma
Allahım Ece kulunun bilerek bilmeyerek işlediği bütün günahları bağışlarsın inşAllah sen affedicisin, merhamet edensin . Allahım Ece kulunun tedavisini hayirla sağlikla evlat sahibi olmasina vesile kıl. Amin ..Allahım burdaki dua arkadaslarımdan da evlat sahibi olmak isteyenlere hayırla saglikla tez zamanda nasip edersin ins..Allahım Ece kuluna Maddi manevi kolaylık ver.İyi insanlarla karsılasmasinı nasip et kalbine zor gelen her hali kolay et ümitsizligini ümide çevir,yorgunlugunu güce kuvvete çevir Allahım , Ece kuluna eşine kardeslerine yegenlerine babasına enistelerine, sevgi yengesine hayirli bereketli ömür nasip et Annesine cennetin en güzel bahcelerini nasip et rahmet ve merhamet et. Allahim hayirla kolaylikla dua kardesleriminde duasinı kabul et, şifa isteyenleri bekletme Rabbim. Allahım Gazze de ki ve tüm dünyada ki müslümanları sen koru gözet yardim et..onlara musallat olanlari sen helak et bize de onlarin helakını ülkemizden huzurla görmeyi nasip et. Amin Amin
34-oralardamevsimyazmi niyeti -23 Mayıs Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.Yarabbi bize iki cihan saadeti nasip eyle.Bereketimizi,huzurumuzu,afiyetimizi arttır Yarabbi.Evlatlarımızı ve tüm sevdiklerimizi koru,kolla,afiyet ver.Borçlarımı kapatmayı nasip et,rızkımıza ve kazancımıza bereket ver.İşlerimizi yoluna koy. Kurmaya niyet ettiğim yuvayı bize mübarek kıl,kolaylaştır,hayırlı olanı kolaylıkla nasip et yarabbi.Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır,bolluk bereket içinde yaşamayı nasip et.Ailelerimiz birbirini sevsin,onaylasın,işlerimizde kolaylıkla para kazanmayı nasip et. Yarabbi hakkımda hayırsız bir şey dilemekten sana sığınırım.Evlatlarımızı hayırlı evlat eyle,onları tembellikten ve yanlış yollardan koru.Hidayetinle sarmala.Biz yetemeyiz,onları terbiye konusunda sen bize yetiş Yarabbi. Yarattiğin güzellikleri gezip görebilmeyi nasip et. Dua arkadaşlarımın da benim de dualarımı kabul et Yarabbi.Ben acizim,göndereceğin her türlü hayra muhtacım,sen hakkımızda ne hayırlar varsa onları bize nasip et. Bizi göz açıp kapayıncaya kadar bile nefsimizle baş başa bırakma. Afiyetle yaşayıp, ömrümüz bittiğinde huzuruna imanla kavuşmayı nasip et. Duama amin diyen tüm arkadaşlarıma ve bana dualarımızın kabul olunma sevincini yaşamayı nasip eyle.Aminn. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
33-34. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah.100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - L lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 --Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 - @HALLEYS
15 - @ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 -Aktif Lora
30 -Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32-Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35- @dolar milyoneri
36- @begonviil
37-papatyamm
38 - @Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 -Sofienin Kedisi
44- @cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
Allahım Ece kulunun bilerek bilmeyerek işlediği bütün günahları bağışlarsın inşAllah sen affedicisin, merhamet edensin . Allahım Ece kulunun tedavisini hayirla sağlikla evlat sahibi olmasina vesile kıl. Amin ..Allahım burdaki dua arkadaslarımdan da evlat sahibi olmak isteyenlere hayırla saglikla tez zamanda nasip edersin ins..Allahım Ece kuluna Maddi manevi kolaylık ver.İyi insanlarla karsılasmasinı nasip et kalbine zor gelen her hali kolay et ümitsizligini ümide çevir,yorgunlugunu güce kuvvete çevir Allahım , Ece kuluna eşine kardeslerine yegenlerine babasına enistelerine, sevgi yengesine hayirli bereketli ömür nasip et Annesine cennetin en güzel bahcelerini nasip et rahmet ve merhamet et. Allahim hayirla kolaylikla dua kardesleriminde duasinı kabul et, şifa isteyenleri bekletme Rabbim. Allahım Gazze de ki ve tüm dünyada ki müslümanları sen koru gözet yardim et..onlara musallat olanlari sen helak et bize de onlarin helakını ülkemizden huzurla görmeyi nasip et. Amin Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.Yarabbi bize iki cihan saadeti nasip eyle.Bereketimizi,huzurumuzu,afiyetimizi arttır Yarabbi.Evlatlarımızı ve tüm sevdiklerimizi koru,kolla,afiyet ver.Borçlarımı kapatmayı nasip et,rızkımıza ve kazancımıza bereket ver.İşlerimizi yoluna koy. Kurmaya niyet ettiğim yuvayı bize mübarek kıl,kolaylaştır,hayırlı olanı kolaylıkla nasip et yarabbi.Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır,bolluk bereket içinde yaşamayı nasip et.Ailelerimiz birbirini sevsin,onaylasın,işlerimizde kolaylıkla para kazanmayı nasip et. Yarabbi hakkımda hayırsız bir şey dilemekten sana sığınırım.Evlatlarımızı hayırlı evlat eyle,onları tembellikten ve yanlış yollardan koru.Hidayetinle sarmala.Biz yetemeyiz,onları terbiye konusunda sen bize yetiş Yarabbi. Yarattiğin güzellikleri gezip görebilmeyi nasip et. Dua arkadaşlarımın da benim de dualarımı kabul et Yarabbi.Ben acizim,göndereceğin her türlü hayra muhtacım,sen hakkımızda ne hayırlar varsa onları bize nasip et. Bizi göz açıp kapayıncaya kadar bile nefsimizle baş başa bırakma. Afiyetle yaşayıp, ömrümüz bittiğinde huzuruna imanla kavuşmayı nasip et. Duama amin diyen tüm arkadaşlarıma ve bana dualarımızın kabul olunma sevincini yaşamayı nasip eyle.Aminn. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - L lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 --Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 - @HALLEYS
15 - @ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 -Aktif Lora
30 -Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32-Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35- @dolar milyoneri
36- @begonviil
37-papatyamm
38 - @Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 -Sofienin Kedisi
44- @cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?