Okudum canım Allah kabul etsin inşallahHatırlatma Etiketidir
35-dolar milyoneri 36- B begonviil
37-papatyamm 38- Mavi_Eftelya
Niyetlerine okumayanlar cumartesi pazar
dolunaybekler
Cuel
@-Hayal
HeySero
oralardamevsimyazmi
PiXiEE
100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî
- 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
- Günlük 2 kişi niyetine okunacak
- Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
- Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır
1 -dolunaybekler
2 -penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - @lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - @ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - @-Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 -HALLEYS
15 -ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
20 - @YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32- @Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35-dolar milyoneri
36- B begonviil
37-papatyamm
38 -Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 - @Sofienin Kedisi
42 - @Sofienin Kedisi annesi
43-Breave Heart ikinci niyeti
44- C cemal sureya
45-penyez83 ikinci niyeti
46-PiXiEE ikinci niyeti
39 -Breave Heart niyeti -26 Mayıs Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed .. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain
-Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
-Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü biızzetillâh
Ve bi azameti azametillâh
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi kudreti kudretillâh
Ve bi sultâni sultânillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh
Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illen sarafti.
Ya Şafi, şifa verensin. Oğluma öyle şifâ ver ki vücudunda hiç bir hastalık bırakma ALLAH ım. Evlatlarıma sağlık, afiyet ve güç ihsan eyle. Onların bedenini, ruhunu ve kalbini her türlü hastalıktan, sıkıntıdan koru. Onlara kuvvet, dirayet ve neşe ver. Onları sağlığına kavuştur ve her daim esenliğinle sar.
Es'ellülahel azîm rabbel arş'il azîm. En yesfiyeke
Ya Alim, ya Hakim… Benim ilmi kavrayışımı artır, zihnimi berrak, kalbimi ferah eyle. Sınavımda bana kolaylık nasip et, bilgimi en doğru şekilde kullanmayı ve emeklerimin karşılığını almayı nasip eyle. Hayırlı bir makamda kolaylıkla bana hizmet edebilme imkanı sun. Ya Rabbi, dualarımı kabul eyle, bana ve evlatlarıma rahmetinle muamele et. Bizi sağlıkla, huzurla, başarıyla ve hayırla kuşat. Amin
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘’
40-telasememuresi niyeti -26 Mayıs Pazartesi
Ya Fetah isminle hayır kapılarını açansın. Kalbimi kırık bırakma. Benim de şükrümü eda edebilmemi nasip eyle. Anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Bizleri iyilerle karşılaştır. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Senin gücün her şeye yeter rabbim... Ya Semi isminle işitensin. Dualarımı kabul et. Amin amin. Amin
35-Cumartesi ve Pazar (4 kişi ) Niyetleri
100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - @lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - @ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - @-Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 -HALLEYS
15 -ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32- @Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35-dolar milyoneri
36- B begonviil
37-papatyamm
38 -Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 - @Sofienin Kedisi
44- C cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
35-dolar milyoneri niyeti -24 Mayıs Cumartesi
Ya Tevvâb… doğumdan ölüme kadar; bilerek bilmeyerek, unuttuğum hatırladığım, gizli açık, büyük küçük ne kadar günahım varsa hepsine tek tek tövbe ediyorum sen af ve mağfiret et Yarabbi aminnn
Ya Şafi… Anneme babama ve bana Şafii ismin hürmetine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Allah’ım amiiinnn
Ya zül celali vel ikram… Annemin babamın günahlarını affeyle mağfiret eyle. yuvamızdan huzuru, sağlığı, bolluk ve bereketi eksik etme Yarabbi amiiiiinnn
Ya Fettah ya Gani.. Hayallerimden bile daha güzel daha hayırlı bir evi en kısa sürede , kolaylıkla, helal yoldan, borçlanmadan alabilmeyi bana nasip et Allah’ım amiiinnn
Ya mucib ya vedud ya habir… Yarabbi göz aydınlığım olacak , iki cihan saadetim olacak, bana ve sevdiklerime karşı sevgi saygı besleyen, Kadir kıymet bilen, iki cihanda da şükür sebebim olacak hayırlı bir eş , hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip et Allah’ım amiiiinnnn..
Ya Mani ya Hakîm.. Şu an hayatımda olan beni yoran üzen ne varsa kolaylıkla hayatımdan çıkar korktuklarımdan emin eyle yarabbim amiinnn..
Rabbim.. Gönlümden geçen kimselerin bilmediği gizli dualarım var sen tez zamanda kolaylıkla güzellikle kabul eyle sevinç gözyaşları dökmeyi nasip eyle yarabbim aminnnn…
Dua arkadaşlarımın da ne dileği ne duası varsa sen kolaylıkla hayırla tez zamanda kabul eyle Rabbim amiinnn..
36- B begonviil niyeti -24 Mayıs Cumartesi
Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et. Büyük kızımı tedavisinde sen ona yardımcı ol yavruma salih ve saliha evlatlar nasip et kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma sağlık,sıhhat,zihin açıklığı, hayatları boyunca her zaman mutlu olacak ömür ver. Oğluma hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Küçük kızıma hayırlı iş kapıları aç. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Bana karşı merhameti artsın.Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.
37-papatyamm niyeti -25 Mayıs Pazar
'' Allahümme salli ala seyidina Muhammeden ve ala ali seyidina Muhammed ''
Allah ım filistindeki savaşın bi an önce bitmesini ve oradaki kardeşlerimizin özgürlüklerine kavuşmalarını nasip eyle
bizim ülkemizde dirliğimizi düzenimizi bozmaya çalışanlara fırsat verme tuzaklarını kendilerine çevir
bol bereketli yağmurlar ver bizleri susuzlukla,açlıkla , depremle, yangınla , savaşla imtihan etme
evimizden bereketi huzuru eksik etme, bedenlerimize , ruhlarımıza sağlık ver eşimle aramızdaki muhabbeti , sevgiyi ,saygıyı arttır
eşimin namazlarını düzenli kılmasını nasip et, ona helal bol kazançlar ver , borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Rabbim
oğlumun gönlündeki muradını sevdiği kızla güzel bi yuva kurmalarını mutlu olmalarını kolay yoldan hayırlı eyle, namaz sevgisi ver
kızımında evine bereket, huzur sağlık ver ,eşiyle muhabbet ve sevgilerini arttır , torunumada sağlık sıhhat ver onu senin yolunda yetiştirmelerini
nasip eyle salih ,saliha evlatlar nasip et , onlarında namazlarını düzenli bi şekilde kılmalarını nasip et ,
'' Allahümme salli ala seyidina Muhammeden ve ala ali seyidina Muhammed ''
38 -Mavi_Eftelya niyeti -25 Mayıs Pazar
Allahümme salli ala seyydina Muhammed’in ve ala Ali seyyidina Muhammed. La ilahe illa ente subaneke küntü minezzalimin. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah.
Allahım annemi babamı kardeşimi eşimi çocuklarımı beni her türlü şerden, kötülükten, hastalıktan, musibetlerden uzak eyle. Sana layık kul olmayı nasip eyle bizlere. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığımız günahlarımızı bağışla. Evime huzur bereket ver , eşimle sevgimi muhabbetimi artır. Çocuklarımı bir ömür koru,huzurlu çok mutlu yaşam bahşet et onlara. hep güzel günlerini göster bana,derslerinde başarı ve zihin açıklığı ver.İyi insanlarla karşılaştır onları.Evimie Bol rızık bol bereket ver , Helal yoldan kazandır ,helalinden yedir bize.
Ev alma niyetimiz var sen hayırla istediğim yerden en güzelini nasip et, ödeme kolaylığı ver bize. Evladı olmayana sağılıklı evlatlar, hasta olanlara şifalar, borcu olanlara edalar, derdi olanlar dermanlar ver Allahım. Duama amin diyen burdaki her arkadaşımın içinden geçirdiği ne duası varsa sen kabul eyle . Amin amin amin …
Kendime ve100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - @lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - @ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - @-Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 -HALLEYS
15 -ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32- @Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35-dolar milyoneri
36- B begonviil
37-papatyamm
38 -Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 - @Sofienin Kedisi
44- C cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed .. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain
-Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
Ya Şafi, şifa verensin. Oğluma öyle şifâ ver ki vücudunda hiç bir hastalık bırakma ALLAH ım. Evlatlarıma sağlık, afiyet ve güç ihsan eyle. Onların bedenini, ruhunu ve kalbini her türlü hastalıktan, sıkıntıdan koru. Onlara kuvvet, dirayet ve neşe ver. Onları sağlığına kavuştur ve her daim esenliğinle sar.
Ya Alim, ya Hakim… Benim ilmi kavrayışımı artır, zihnimi berrak, kalbimi ferah eyle. Sınavımda bana kolaylık nasip et, bilgimi en doğru şekilde kullanmayı ve emeklerimin karşılığını almayı nasip eyle. Hayırlı bir makamda kolaylıkla bana hizmet edebilme imkanı sun. Ya Rabbi, dualarımı kabul eyle, bana ve evlatlarıma rahmetinle muamele et. Bizi sağlıkla, huzurla, başarıyla ve hayırla kuşat. Amin
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘’
Ya Fetah isminle hayır kapılarını açansın. Kalbimi kırık bırakma. Benim de şükrümü eda edebilmemi nasip eyle. Anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Bizleri iyilerle karşılaştır. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Senin gücün her şeye yeter rabbim... Ya Semi isminle işitensin. Dualarımı kabul et. Amin amin. Amin
26 Mayıs Pazartesi niyetlerine okundu100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - @lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - @ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - @-Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 -HALLEYS
15 -ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32- @Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35-dolar milyoneri
36- B begonviil
37-papatyamm
38 -Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 - @Sofienin Kedisi
44- C cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
@Breave_heart100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
1 -dolunaybekler
3 - @Nevreste
4 -Cuel
5 - @lov3y
6 - @MelodiminEsi
7 - @Fistiklicikileta
8 - @ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - @-Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 -iyilik_guzellik
13 -nursevdi
14 -HALLEYS
15 -ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 -dreamy07
18 - @dunyadanuzak
19 - @YagmurSendeanlarsn
21 - G gulectosba
22 -HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -begonvil1985
28 - @gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 -Freddy
32- @Ahtapot Anne
33-Eckubra
34-oralardamevsimyazmi
35-dolar milyoneri
36- B begonviil
37-papatyamm
38 -Mavi_Eftelya
39 -Breave Heart
40-telasememuresi
41 - @Sofienin Kedisi
44- C cemal sureya
46-PiXiEE ikinci niyeti
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?