Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bonus B begonviil S sendemibrutus Breave Heart arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin penyez83
PiXiEE

@BONUS, B begonviil , S sendemibrutus , Breave Heart niyetleriniz için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
penyez83 , PiXiEE

Cuel L lov3y niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin aminn penyez83 PiXiEE

cumartesi ve Pazar niyetleri için okudum canım PiXiEE penyez83

Aşure günümüz de mübarek olsun.

39 40 41. Ve 42. Arkadaşların niyetlerine okundu P penyez PiXiEE

Sizin ve kendi niyetim için okudum, bağışladım.Allah tüm dileklerimizi kabul etssin şu güzel günde inş.

39 - Bonus Bonus niyeti -5 Temmuz Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım bütün sıkıntılarımdan sana sığınıyorum, bana en güzel şekilde dua etmeyi nasip et Ya Rabbi ailevi sıkıntılarımızdan en hayırlı, en kolay şekilde selamete çıkmayı bizlere nasip et
Oğlumla ilgili hayırlı kararlar vermeyi nasip et Namazlarımda yardımcım ol
Yavrularımı imanlı, namazlı, Kuranlı yetiştirmeyi nasip et Rahatsızlıklarıma şifa ver bizleri hastalıklarla sınama
En kolay en afiyetli şekilde mübarek topraklara gitmeyi nasip et
Bu listedeki bütün arkadaşlarımın gönlünden geçen ne varsa kabul et

40 - B begonviil B begonviil niyeti -5 Temmuz Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim

Allahım günahlarımı affet. İçimdekini biliyosun dualarımı kabul et. Beni ve ailemi sana layık kullar olmayı nasip et. Büyük kızımı tedavisinde sen ona yardımcı ol yavruma salih ve saliha evlatlar nasip et kucağını boş bırakma. Senin hikmetinden sual olmaz çocuk isteyen kardeşlerime de hayırlı evlatlar nasip eyle.Torunlarıma sağlık,sıhhat,zihin açıklığı, hayatları boyunca her zaman mutlu olacakları ömür ver. Oğluma en kısa zamanda hayırlısıyla istediği gibi ev alabilmeyi nasip et. Küçük kızıma hayırlı iş kapıları aç. Beni ve ailemi kazalardan, belalardan, şerden, depremlerden koru. Eşimin kalbine merhamet ver. Siniri su gibi akıp gitsin. Muhabbetimizi arttır. Bana karşı merhameti artsın.Hayırlı komşular nasip et. Duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle.

41 - S sendemibrutus S sendemibrutus -6 Temmuz Pazar
Öncelikle sağlık sıhhat diliyorum Rabbimden. Evimize huzur, bereket versin. Görünür görünmeyen sıkıntılarımızdan arınmayı nasip etsin. Oğluma sakinlik versin, Vatana millete bizlere hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Hayırlı bol kazanç nasip etsin, bize hayırlı güzel kapılar açılsın. En büyük dileğim Rabbim bize bahçeli bir ev nasip etsin, ekelim biçelim hayırlısıyla afiyetle İnşaAllah

42 - Breave Heart Breave Heart ikinci niyeti - 6 Temmuz Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed .. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.. -
"Ya Rabbi, gönlüme koyduğun bu arzuyu, hakkımda hayırlıysa bana nasip eyle. Adaletin tecelli ettiği yerlerde bulunmayı, milletime hizmet etmeyi bana lütfeyle. Kalbime sabır, yoluma kolaylık, niyetime bereket ver. Ben çalışıyorum, gayret ediyorum; sen ise en hayırlısını bilensin. İstediğim kurumda adil bir görevle yer almayı bana hayırlısı ve kolaylıkla nasip eyle, Ya Rab. Varsa engelleri sen kaldır, kapalı kapıları sen aç. Dualarımı kabul eyle, bana ferahlık ve sebat ver. Âmin."
Ya Fettah (Kapıları açan)
Ya Rezzak (Rızık veren)
Ya Muin (Yardım eden)
Ya Hakem (Hüküm veren)
Ya Adl (Adalet sahibi)
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. Amin

dolunaybekler canım
cuma günü niyetlerine bildirim yapamayan tek sen kaldın okudun mu

37 - Cuel
38 - L lov3y

niyetlerinize herkes okumasını tamamladı. Rabbim sağlıkla, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, tez vakitte dualarınızı Allah kabul eylesin aminn

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…