Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Dört arkadaşımızın niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

21 ,22, 23 ve 24 un niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

Hatırlatma etiketidir lütfen bir sonraki günün niyetleri paylaşılmadan okudum bildirimini yapmaya özen gösterelim

21- penyez83 ve 22- PiXiEE
23- Nevreste ve 24- Breave Heart
Niyetlerine okumayanlar cumartesi pazar

Sincereley93190221
Aktif Lora
dolunaybekler
T tly44

PiXiEE

“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

* Kişi başı 70 defa olunacak (dua ayrı ayrı değil bir bütündür yukarıda yazılı duanın tümünü okuyacağı 1 olacak sonra yine tümünü okuyacagiz 2 olacak böyle böyle 70 adet okunmuş olacak )

* Günlük 2 kişi niyetine okunacak

* Günlük toplam dua 140 tane okunmuş olacaktır

* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - G gulectosba
3 - nursevdi
4 - HeySero
5 - Sincereley93190221
6 - Fistiklicikileta
7 - YagmurSendeanlarsn
8 - YagmurSendeanlarsn annesi
9 - O ozlemem
10 - telasememuresi
11 - gecenin_resmi
12 - kavs-i kuzah
13 - iyilik_guzellik
14 - Cuel
15 - HALLEYS
16 - papatyamm
17 - Neriman
18 - Gülçin
19 - littlezelda
20 - L lov3y
21 - penyez83
22 - PiXiEE
23 - Nevreste
24 - Breave Heart
25 - -Hayal
26 - Aktif Lora
27 - H hanifff
28- Y yarissarisever
29 - MssPARE
30 - C Cittaslow
31 - Freddy
32- MMorsalkimm
33 - Bonus
34 - Eckubra
35 - S selin18
36 - ilknurrr22
37 - Sofienin Kedisi
38 - Sofienin Kedisi annesi
39 - Mavi_Eftelya
40 - C cemal sureya
41 - dolunaybekler
42 - Breave Heart ikinci niyeti
43 - T tly44
44 - penyez83 ikinci niyeti
45 - PiXiEE ikinci niyeti

25 - -Hayal niyeti -28 Temmuz Pazartesi
La ilahe illa ente Sübhaneke İnni küntü minezzalimin.
Allahım hamileliğimin sorunsuz ilerlemesi için bana yardım et. 9 ay sağlıklı sorunsuz taşıyıp kolay bir doğumla doğurup sağlıkla kucağımıza almamıza nasip et. Bebegime sağlık sıhhat ver. Akıllı fikirli sağlıklı imanlı edepli güzel ahlaklı sana hayırlı kul, bize hayırlı evlat nasip et. Bana güç kuvvet ver. Aklıma sağlığıma psikolojime Şafi isminle kalıcı şifalar ver. Eşimle aramız hep iyi olsun benden desteğini hiç esirmesin inşallah. Evimizde mutluluk huzur sağlık bereket hiç eksik etme Allahım. Eşimin işini gücünü rast getir helalinde bol kazançlar nasip eyle. Gönlümüzdeki evi kolaylıkla sorunsuz alabilmeyi nasip et. Kardeşime kalıcı şifalar ver. İstediği okulu bu yıl kazansın inşallah. Gittiği yerde çok mutlu olsun Allahım dünyadada ahirettede tüm güzellikleri yaşabilmeyi nasip eyle. Senden gelecek her türlü hayra muhtacım Allahım. Kalbimden geçen tüm dualarımın gerçekleşmesini nasip et inşallah.
Annemi babama ablamı kardeşimi eşimi yiğenimi beni dermansız dertlerden tedavisi zor hastalıklardan nazardan şerden tüm kötülüklerden koru Allahım.
Dua arkadaşlarımında dualarını kabul eyle inşallah ! Amin

26 - Aktif Lora niyeti -28 Temmuz Pazartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim bizlere dünyada ve ahirette güzellikler ver. İbadetimi hakkıyla yapmayı Nasib et. Evlatlarımı tüm kötülüklerden koru. Zihinlerini aç. Gönlümdeki ızdırapları gider kafamdaki dağınıklığı toplamama yardım et. Bize hidayet ver işlerimizi yoluna koy. İstediklerimizi sadece Senden istiyoruz. Bizi boş çevirme güzel Allah'ım amin Allahumme salli ala seyyidina Muhammed.

-Hayal ve Aktif Lora niyetlerinize ben, Neriman ve HALLEYS okuduk Allah kabul etsin aminnnn

-Hayal ve Aktif Lora niyetine okuduk Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

-Hayal , Aktif Lora niyetleriniz için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
penyez83 , PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…