Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

T tly44 Canım umarız ki iyisindir

Cumartesi Pazar ve Pazartesi Niyetlerine bildirim yapmayan tek sen kaldın. Özelden de mesaj attık. Bu gün senden haber gelmez ise üzülerek listeden çıkarmak durumunda kalacağız

PiXiEE

27-28. sıradaki arkadaşlara iki niyetim için de okudum. ALLAH kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Kendi niyetim ve 28. Sıradaki arkadaş için okudum. Allah kabul eder inşallah

T tly44 arkadaşımız 3 gündür bildirim yapmadı malesef listeden çıkarmak durumunda kaldık. Arkadaş sizlerin niyetlerini okumuştu lütfen sizlerde onun niyetine okuyun hak kalmasın niyetini paylaşıyorum

43 - T tly44 niyeti
Allah’ım karşıma iki cihan saadeti yaşatacak, merhametli, iyi huylu, gönlü gönlüme dokunacak, birbirimizi tamamlayacağımız, anlayışlı, salih birini çıkar. O kısmetim uzaksa yakın eyle yakınsa tez vakitte, rızana uygun hayırlısıyla, afiyetle, kolaylıkla yuva kurmamı nasip eyle aminnn . Dua arkadaşlarımın da duasını kabul buyur. Amin

1 - penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2 - G gulectosba
3 - nursevdi
4 - HeySero
5 - Sincereley93190221
6 - Fistiklicikileta
7 - YagmurSendeanlarsn
8 - YagmurSendeanlarsn annesi
9 - O ozlemem
10 - telasememuresi
11 - gecenin_resmi
12 - kavs-i kuzah
13 - iyilik_guzellik
14 - Cuel
15 - HALLEYS
16 - papatyamm
17 - Neriman
18 - Gülçin
19 - littlezelda
20 - L lov3y

T tly44 niyetine ben, Neriman ve HALLEYS okuduk Allah kabul etsin aminnnn PiXiEE

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

27,28 ve 43 un niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. Amin
PiXiEE penyez83

21 22 23 24 siradaki arkadaslarimin niyetine okudum tamamladim @PiXiEE 25 ve 26 siradaki arkadaslarin niyetine okudum tamamladim Allah kabul etsin 27 ve 28 siradaki arkadaslarimin niyetine okudum tamamladim Allah kabul etsin

Y yarissarisever H hanifff niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…