Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE ve gülçin için okudum allahım kabul etsin inşallah penyez83

Gülçin ve PiXiEE niyetlerinize okudum Allah kabul etsin penyez83

1 ve 2 nin niyetlerine okudum . Allah kabul etsin . Amin
penyez83 ve PiXiEE

Hatırlatma Etiketidir
Lütfen saat 22:00 den önce, bir sonraki günün niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim

1- Gülçin ve 2- PiXiEE / niyetlerine okumayanlar 1 Eylül pazartesi

dolunaybekler
Cuel
madamseker
Umut_2019
L lov3y
Bonus

PiXiEE

Okudum canım 1 Eylül pazartesi niyetlerini Allah kabul etsin inşallah

• 50 Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke innî küntü minezzâlimîn

• 50 Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim

*Kişi başı 50 şer defa olunacak

*Günlük iki kisinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 100 Hz Yunus duası okunacak 100 tane Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim okunacak

*Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapilmasi gerekmektedir

* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - Gülçin
2 - PiXiEE
3 - penyez83
4 - Nevreste
5 - Sincereley93190221
6 - littlezelda
7 - nursevdi
8 - Fistiklicikileta
9 - Rprnn
10 - O ozlemem
11 - Y Yaz2021
12 - Aktif Lora
13 - Madammor
14 - -Hayal
15 - dolunaybekler
16 - Cuel
17 - G gulectosba
18 - papatyamm
19 - Sofienin Kedisi
20 - Sofienin Kedisi annesi
21 - HeySero
22 - madamseker
23 - HALLEYS
24 - esoss88
25 - Freddy
26 - H hanifff
27 - gecenin_resmi
28 - ilknurrr22
29 - YagmurSendeanlarsn
30 - YagmurSendeanlarsn annesi
31 - Umut_2019
32 - M mrvtkblt
33 - iyilik_guzellik
34 - begonvil1985
35 - C cemal sureya
36 - L lov3y
37 - Mavi_Eftelya
38 - MelodiminEsi
39 - K kamera
40 - K kamera annesi
41- MMorsalkimm
42 - Bonus
43 - S selin18
44 - Breave Heart
45 - M Manolya469
46 - G gezginada
47 - telasememuresi
48 - Eckubra
49 - C Cittaslow
50 - oralardamevsimyazmi
51 - Breave Heart ikinci niyet
52- penyez83 ikinci niyet
53 - PiXiEE ikinci niyet

3 - penyez83 niyeti -2 Eylül Salı
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
Allah’ım vatanımızı, bizleri, her türlü görünür görünmez müsibetlerden, kötülüklerden Ya Hafız Cc isminle koru. Zulüm altında olan, ağır imtihanlardan geçen, şiddet gören din kardeşlerimize yardım eyle. Zalimin, kendi zulmünden boğulduğu günleri bizlere tez zamanda göster ALLAH ım aminnnn Rabbim bilerek, bilmeyerek, işlediğimiz gelmiş, geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı cümlemize nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, eşimle birlikte tez vakitte, afiyetle, kolaylıkla, hayırlısıyla, hacca, umreye, kabeye gidebilmeyi nasip eyle Ya Rabbi aminnn Dua kardeşlerimin gönüllerindeki niyetlerini, kolaylıkla, afiyetle, hayırlısıyla tez vakitte kabul eyle aminnn Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed

4 - Nevreste niyeti -2 Eylül Salı
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru. Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…