Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir Lütfen saat 22:00 den önce, bir sonraki günün niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim

7- nursevdi ve 8- Fistiklicikileta
Niyetlerine okumayanlar 4 Eylül Perşembe

Aktif Lora
C cemal sureya
K kamera ve annesi
Bonus

PiXiEE

Cuma - Cumartesi - Pazar niyetleri (6 niyet)

• 50 Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke innî küntü minezzâlimîn

• 50 Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim

*Kişi başı 50 şer defa olunacak

*Günlük iki kisinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 100 Hz Yunus duası okunacak 100 tane Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim okunacak

*Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapilmasi gerekmektedir

* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - Gülçin
2 - PiXiEE
3 - penyez83
4 - Nevreste
5 - Sincereley93190221
6 - littlezelda
7 - nursevdi
8 - Fistiklicikileta
9 - Rprnn
10 - O ozlemem
11 - Y Yaz2021
12 - Aktif Lora
13 - Madammor
14 - -Hayal
15 - dolunaybekler
16 - Cuel
17 - G gulectosba
18 - papatyamm
19 - Sofienin Kedisi
20 - Sofienin Kedisi annesi
21 - HeySero
22 - madamseker
23 - HALLEYS
24 - esoss88
25 - Freddy
26 - H hanifff
27 - gecenin_resmi
28 - ilknurrr22
29 - YagmurSendeanlarsn
30 - YagmurSendeanlarsn annesi
31 - Umut_2019
32 - M mrvtkblt
33 - iyilik_guzellik
34 - begonvil1985
35 - C cemal sureya
36 - L lov3y
37 - Mavi_Eftelya
38 - MelodiminEsi
39 - K kamera
40 - K kamera annesi
41- MMorsalkimm
42 - Bonus
43 - S selin18
44 - Breave Heart
45 - M Manolya469
46 - G gezginada
47 - telasememuresi
48 - Eckubra
49 - C Cittaslow
50 - oralardamevsimyazmi
51 - Breave Heart ikinci niyet
52- penyez83 ikinci niyet
53 - PiXiEE ikinci niyet

9 - Rprnn niyeti -5 Eylül Cuma
Allah'ım bu sefer en çok Fehim için istiyorum senden, en kısa zamanda kendini toparlasn ona kötü gelen onu perişan eden şeylerden uzak kalsın sen yardımcısı ol bir an önce düzeltsin kendini daha sakin daha kendi değerini bilen biri olsun inşallah amin amin amin
Eşime kızıma bana ve sevdiklerime sağlık sıhhat güzel bir ömür nasip et. Kızım hep iyi olsun hep dengi, güzel insanlara denk gelsin. En kısa zamanda eşimin işi düzene kavuşsun kolaylık ver istediği gibi işletebilsin yerini. Bende en kısa zamanda gönlüme göre bir düzene sahip olurum inşallah bu belirsizlikler bitsin istiyorum. Benle beraber dua eden duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarını en kısa zamanda en güzeliyle yaşat onlara amin amin.

10 - O ozlemem niyet aynı -5 Eylül Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ey Rahman ve Rahim olan Allahım verdiğin nimetler için sana hamdu senalar olsun. Ya Rabbi oğlumu hiçbir dahlim olmadan bana emanet ettin. Hiçbir dahlim olmadan sen onu hıfzet. Onu sağ salim büyütmeyi nasip et. Onu açık gizli her türlü kötülükten fitneden muhafaza et. Karşısına iyi insanlar çıkar. Onu dinine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi bizlere nasip et Allahım. Hanemizden, yurdumuzdan birliği eksik etme. Devletimize milletimize zeval verme Allahım. Burda dua eden dua arkadaşlarımızın da dualarını kabul eyle. Amin amin amin.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

11 - Y Yaz2021 niyeti -6 Eylül Cumartesi
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ya Rabbim,Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin

12 - Aktif Lora niyeti -6 Eylül Cumartesi
Euzubillahiminessytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Allahumme salli ala seyyidina Muhammmed Rabbim Senden bol rizik af ve afiyet istiyorum. Bana ve aileme hidayet nasip et imanımızı koruyabilelim. Rabbim sen Tüm eksik sifatlardan münezzehsin. Şüphesiz senin gücün herseye yeter. İstediğimiz şehire sağlıcakla,kolaylıkla,afiyet ve huzurla gitmemizi hayalimi gerceklestirmeme yardım et.amin Allahumme salli ala seyyidina Muhammed

13 - Madammor niyeti -7 Eylül Pazar
Allah'ım sen anne babamı, eşimi, çocuklarımı ve beni tüm kötülüklerden, kazalardan, belalardan, şerli insanların şerrinden muhafaza eyle. Darda kalan bütün müslüman kardeşlerimin yar ve yardımcısı ol. Hayırlısı ile doğum yapıp oğlumu sağlıcakla kucağıma almayı nasip et. Evlatlarımı bize,vatanına, milletine, dinine bağlı hayırlı evlat eyle. İsteyen herkese hayırlısı ile nasip et

14 - -Hayal niyeti - 7 Eylül Pazar
La ilahe illa ente Sübhaneke İnni küntü minezzalimin. Allahım hamileliğimin sorunsuz ilerlemesi için bana yardım et. 9 ay sağlıklı sorunsuz taşıyıp kolay bir doğumla doğurup sağlıkla kucağımıza almamıza nasip et. Bebegime sağlık sıhhat ver. Akıllı fikirli sağlıklı uzun ömürlü imanlı edepli güzel ahlaklı sana hayırlı kul, bize hayırlı evlat nasip et. Bana güç kuvvet ver. Aklıma sağlığıma psikolojime Şafi isminle kalıcı şifalar ver. Eşimle aramız hep iyi olsun benden desteğini hiç esirmesin inşallah. Evimizde mutluluk huzur sağlık bereket hiç eksik etme Allahım. Eşimin işini gücünü rast getir helalinde bol kazançlar nasip eyle. Gönlümüzdeki evi kolaylıkla sorunsuz alabilmeyi nasip et. Kardeşime kalıcı şifalar ver. Kazandıgı okulda hayırlı insanlarla karşılaştır. Gittiği yerde çok mutlu olsun Allahım dünyadada ahirettede tüm güzellikleri yaşabilmeyi nasip eyle. Senden gelecek her türlü hayra muhtacım Allahım. Kalbimden geçen tüm dualarımın gerçekleşmesini nasip et inşallah. Annemi babama ablamı kardeşimi eşimi yiğenimi beni dermansız dertlerden tedavisi zor hastalıklardan nazardan şerden tüm kötülüklerden koru Allahım. Dua arkadaşlarımında dualarını kabul eyle inşallah ! Amin

9- Rprnn
10- O ozlemem
11- Y Yaz2021
12- Aktif Lora
13- Madammor
14- -Hayal
Niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

9,10,11,12,13 ve 14. Sıradaki arkadaşların niyetine okudum. Allah kabul etsin

Rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul eylesin Arkadaşlar ve kendi niyetim için okudum.

PiXiEE penyez83

Cuma ve haftasonu niyetlerine iki niyetim için de okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…