Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hatırlatma Etiketidir Lütfen saat 22:00 den önce, bir sonraki günün niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim

21- HeySero ve 22- madamseker
Niyetlerine okumayanlar 11 Eylül Perşembe

Sincereley93190221
Y Yaz2021
ilknurrr22
M mrvtkblt
C cemal sureya
Bonus
M Manolya469
oralardamevsimyazmi

PiXiEE

Cuma - Cumartesi - Pazar (6 kisi ) Niyetleri

• 50 Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke innî küntü minezzâlimîn

• 50 Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim

*Kişi başı 50 şer defa olunacak

*Günlük iki kisinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 100 Hz Yunus duası okunacak 100 tane Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim okunacak

*Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapilmasi gerekmektedir

* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - Gülçin
2 - PiXiEE
3 - penyez83
4 - Nevreste
5 - Sincereley93190221
6 - littlezelda
7 - nursevdi
8 - Fistiklicikileta
9 - Rprnn
10 - O ozlemem
11 - Y Yaz2021
12 - Aktif Lora
13 - Madammor
14 - -Hayal
15 - dolunaybekler
16 - Cuel
17 - G gulectosba
18 - papatyamm
19 - Sofienin Kedisi
20 - Sofienin Kedisi annesi
21 - HeySero
22 - madamseker
23 - HALLEYS
24 - esoss88
25 - Freddy
26 - H hanifff
27 - gecenin_resmi
28 - ilknurrr22
29 - YagmurSendeanlarsn
30 - YagmurSendeanlarsn annesi
31 - Umut_2019
32 - M mrvtkblt
33 - iyilik_guzellik
34 - begonvil1985
35 - C cemal sureya
36 - L lov3y
37 - Mavi_Eftelya
38 - MelodiminEsi
39 - K kamera
40 - K kamera annesi
41- MMorsalkimm
42 - Bonus
43 - S selin18
44 - Breave Heart
45 - M Manolya469
46 - G gezginada
47 - telasememuresi
48 - Eckubra
49 - C Cittaslow
50 - oralardamevsimyazmi
51 - Breave Heart ikinci niyet
52- penyez83 ikinci niyet
53 - PiXiEE ikinci niyet

23 - HALLEYS niyeti -12Eylul Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Allah’ım Tuğba kulunu, eşini ve oğlunu sevdiğin kullarından eyle ve ahiret yurtlarını cennet eyle. Tuğba kuluna cennetinde babasıyla, eşi ve oğluyla birlikte olmasını nasip eyle. Tuğba’ya kalıcı şifalar ver. Oğluna kalıcı şifalar ver.
Tuğba’ya eşine ve onlardan olmuş ve olacak nesillere namazlarında dosdoğru olmayı ve namazları daima kılmayı nasip et. Eşine işlerinde ve mahkemesinde kolaylık ver. Mahkemesini afiyet ve hayırlı olacak şekilde sonuçlandır. Tuğbanın ablası Safiyeye Şafi ismi şerifinle şifa ver. Kalbine, ciğerlerine , tüm vücuduna güç, kuvvet, afiyet, sağlık, kalıcı şifa ver Allah’ım. Oğlunu islama ve Efendimiz (s.a.v)’e layık yetiştirebilmesini nasip et. Tuğba’ya , en kısa zamanda istediği şekilde hayırlısıyla ve kolaylıkla araba alabilmeyi, sağlıkla kazasız belasız kullanabilmeyi nasip et. İstediklerini tez zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle gerçekleştirmeyi nasip et.
Tuğba’ya en kısa zamanda hayırlısıyla, kolaylıkla, afiyetle atanmayı nasip et. Tuğba’nın gönlünden geçen dünya ahiret tüm istekleri en hayırlı, kolay ve afiyetli şekilde gerçekleştir(amin) Allahümme salli ala seyyidina Muhammed (sav)

24 - esoss88 niyeti -12 Eylül Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Allah'ım bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı bağışla. Sen hepimizin ailesini her türlü kötülükten, musibetten hastalıktan ve kötü ahlaktan muhafaza eyle, ömrümüz boyunca kalbimize iman nuru ve ibadet sevgisi ver. Allahım Esra kuluna çocuklarını hakkıyla büyütmeyi, salih, ahlaklı ve hayırlı birer evlat olduklarını görmeyi nasip et. Gurbette geçirdikleri günleri kolaylaştır sağ Salim yurtlarına dönmeyi nasip et. Evlerine ömürlerine ve kazançlarına bereket ver. Tüm Dünya da zulüm gören kardeşlerimizi de kurtar. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

25 - Freddy niyet -13 Eylül Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım bana ve aileme kalıcı şifa ver. Bizleri darlıktan feraha çıkar. Gönlümüze göre hayırlı bir eve sahip olmayı ve temiz insanlarla komşu olmayı nasip eyle. Beni ve abimi içinde bulunduğumuz karanlıktan aydınlığa tez zamanda kolaylıkla çıkar. Önümdeki engelleri kaldır, kaderimdeki düğümleri çöz. Her iki cihanda da başarıya ulaştır. Düşkünlerden eyleme, muzaffer kıl. Beni lütfunla zengin kılarak sadece sana muhtaç eyle. Kaybettiklerimin daha iyisini hayırlısıyla yeniden ver Allah'ım. Katından gelecek her türlü yardıma muhtacım Ya Rahman. Yolundan ayırma Allah'ım, dostlarınla dost eyle. Sana bir sonraki el açışım dualarımın kabul olduğu şükür sevinci olsun rabbim. Bizleri affet ve razı olduğun kullardan eyle.Ya Rabbi beni ve ailemi her türlü görünür görünmez kazalardan, belalardan, musibetlerden, kötü niyetli insanlarların şerrinden Hafız Cc isminle koruyup kolla. Üzerimizdeki belayı bizlere hiç zarar gelmeden kaldır Allah'ım. Bize zarar vermek isteyenleri, plan kuranları amaçlarına ulaştırma. Şüphesiz Allah plan yapanların en hayırlısıdır. Buradaki dua arkadaşlarımın niyetlerini afiyetle, kolaylıkla kabul eyle. Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

26 - H hanifff niyeti -13 Eylül Cumartesi
Allahım, ben aciz bir anneyim; ama Sen kudret sahibisin. Evladımı Sana emanet ediyorum. Onun her hücresini, kalp atışını, nefesini Sen bilirsin. Eğer bedeninde bir hastalık varsa, Sen şifa verensin. Eğer kaderinde imtihan varsa, Sen sabır ve kolaylık verensin. Allahım, kızımın bedenini, aklını, kalbini ve ruhunu koru. Onu sağlıklı, huzurlu, imanlı ve güçlü bir birey olarak büyütmeyi nasip eyle. Geleceğini hayırlarla süsle. Korkularımı, huzursuzluğumu, vesveselerimi Sen al. Kalbimi huzurla doldur. Evladımı Senin izninle, Senin rızana uygun şekilde yetiştirebilmem için bana kuvvet ver. İsmi Şâfi olan Rabbim, eğer bir hastalık varsa ona hayırlı bir tedavi nasip et. Kızım gibi tüm hasta çocukları koru Allahım

27 - gecenin_resmi -14 Eylül Pazar
Niyetim Hayırlı saglıklı eli yüzü düzgün kolay yoldan bir cocugum daha olsun. Oğlum çınar hep iyi insanlarla karşılassın. Şansı bahtı acık rızkı bol olsun. Hayatı boyunca her işi yolunda gitsin Hayırlı ve saglıklı bir ömür sürsün.iyi bir mesleği kaliteli bir hayatı olsun. Tez vakitte bir ev alabilelim eşimle hep huzurlu mutlu olalım.kötü niyetli kötü bakışlı insanlardan yuvamizi korusun rabbim.abim için en kısa zamanda Allah is nasip etsin gönlüne sinen.burada dua eden duamiza amin diyen bütün arkadaşlarımın niyetleri gönüllerinde ki dualar kabul olsun amin.

28 - ilknurrr22 niyeti -14 Eylül Pazar
Allahım evime huzur mutluluk sağlık bereket ver. Çocuklarıma güzel ahlaklı saglıklı uzun ömürler nasip et. Hiç bir kötülük onlara yaklaşmasın kötü insanlardan sen koru yarabbim benim cocuklarımla beraber tüm cocukları. Eşimin siniri agresifliği kalmasın gönlüne merhamet ver Allahım.Eşime hayırlı helal kazançlı bir iş nasip et. Aileme bana sağlık ver. Anneme babama sağlıklı uzun ömürler ver. Ne kadar basit olsada araba sürme korkumu yenmemi kazasız belasız hic bi canlıya en ufak zarar bile vermeden sürmeyi nasip et Allahım. Hayırlısıyla bu sene hazırlanacagım sınavı kazanmamı güzel bi yerde çalışmayı nasip et.Çocuklarım okul hayatında başarılı olsun. Güzel yerlere gelsinler. Gönlümdeki her şeyi sen biliyorsun yarabbim hayırlısıysa nasip et. Burada dua eden arkadaşlarımında ne duası dilegi varsa sen kabul et yarabbim. Amin

23- HALLEYS
24- esoss88
25- Freddy
26- H hanifff
27- gecenin_resmi
28- ilknurrr22
niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul eylesin

PiXiEE penyez83 Cuma Cumartesi ve Pazar niyetlerine okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…