- 23 Mart 2022
- 17.838
- 71.621
- 548
- 42
37-Cuma - Cumartesi -Pazar ( 6 kisi ) niyeti
• 50 Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke innî küntü minezzâlimîn
• 50 Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim
*Kişi başı 50 şer defa olunacak
*Günlük iki kisinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 100 Hz Yunus duası okunacak 100 tane Lâ hâvle velâ kuvvete illa billahil aliyyil azim okunacak
*Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapilmasi gerekmektedir
* Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır
1 - Gülçin
2 -PiXiEE
3 -penyez83
4 -Nevreste
5 - @Sincereley93190221
6 - @littlezelda
7 - @nursevdi
8 - @Fistiklicikileta
9 - @Rprnn
10 - O ozlemem
11 - @Yaz2021
12 - @Aktif Lora
13 -Madammor
14 - @-Hayal
15 - @dolunaybekler
16 - @Cuel
17 - G gulectosba
18 - @papatyamm
19 - @Sofienin Kedisi
20 - @Sofienin Kedisi annesi
21 - @HeySero
22 - @madamseker
23 - @HALLEYS
24 - @esoss88
25 -Freddy
26 - @hanifff
27 - @gecenin_resmi
28 - @ilknurrr22
29 -YagmurSendeanlarsn
30 -YagmurSendeanlarsn annesi
31 - @Umut_2019
32 - @mrvtkblt
33 - @iyilik_guzellik
34 - @begonvil1985
35 - C cemal sureya
36 - L lov3y
37 -Mavi_Eftelya
38 -MelodiminEsi
39 - K kamera
40 - K kamera annesi
41-MMorsalkimm
42 -Bonus
43 - @selin18
44 - @Breave Heart
45 - @Manolya469
46 - @gezginada
47 - @telasememuresi
48 - @Eckubra
49 - @Cittaslow
50 - @oralardamevsimyazmi
51 - @Breave Heart ikinci niyet
52-penyez83 ikinci niyet
53 -PiXiEE ikinci niyet
37 -Mavi_Eftelya niyeti -19 Eylül Cuma
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala Ali seyyidina Muhammed. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah. La ilahe illa ente subahaneke inne küntü minezzalimin ..
Allahım sen bu kulunun derdini biliyorsun içindeki yangını kaygılarımı endişelerimi biliyorsun ne olur korktuğuma uğratma beni. Anneme babama geçim ver , huzurla sağlıkla ibadetle ömürlerini geçirmelerini nasip et . Hidayet ver içlerine. Aramızdaki sorunları gider , küslükleri bitir. Bu dünyalarını da ahiretlerini de güzel eyle ne olur. Evlatlarıma hayırlı sağlıklı ömürler ver hep iyi güzel günlerini göster bana. Hep iyi güzel insanlar çıkar karşılarına.
Burda duama amin diyen her bir arkadaşımın ne dersi sıkıntısı varsa sen gider , dualarını da kabul eyle. Amin amin amin ecmain
38 -MelodiminEsi niyeti -19 Eylül Cuma
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Allah’ım Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur. Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle. Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum. Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
39 - K kamera niyeti -20 Eylül Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
Peygamber efendimiz Hz Muhammed(saw) makami mahmuda eristir. Kabirlerini ziyaret ettiğimiz evliyalar, ulemalar hatrina, çocuklara yaptigimiz ikramlar hatrina ve bu okumayi yapan diger arkadaslarimiz hatrina bugün okumasi olan arkadaşımızın"Babasına kabir rahatlığı ver. Makamını yücelt. Cennet kapılarından bir kapı aç. Annesine hayirli uzun ömürler ver, kanserden ve baska hastalıklardan koru. Kardeslerinin arasina sevgi ver, iman ver, sağlıklı ömürler ver. Niyet ettikleri umreyi tez vakitte, layiği ile yapmayi nasip et. Hayirli islerde calismayi nasip et, çalisma enerjisi ve gücü ver. Thy de basvurusunu yaptigi işe kolaylikla kabul edilsin..Saglik ve ailesini yonetme kabiliyeti ver. Dıṣını ve içini güzelleṣtir. Rızkını bollaştır. Bizleri iyi insanlar ile yaz. Bu okumaya yardimci olan kardeslerimizinde iclerine rahatlik ver. Iman ile yaşamayı, sana iman ile ulasmayi bizlere nasip et. Peygamber efendimiz HzMuhammed saw makami mahmuda eristir. ( Amin ) Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
40 - K kamera annesi niyeti -20 Eylül Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed Çocuklarımın haâyırla evlik yapmalarini nasip et, borclarimızı tez vakitte, kolaylikla ödememiz icin rizkimizi bollastir..Hastaliklardan beni koru..Cocuklarima, evimize huzur ver..Bizi islamdan ayirma amin Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed
41-MMorsalkimm niyeti -21 Eylül Pazar
Allahümme salli ala seyidina Muhammedin ve ala Ali seyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Rabbim sen hastalara şifa, dertlilere deva, evlat isteyenlere evlatlar nasip eyle. Eşim Ercan’a şafi isminle şifa ver sağlığını hep böyle koru. Sonuçları her kontrolde tertemiz çıksın. Bize her zaman şükür edebileceğimiz güzellikler nasip eyle.
Tüp bebek tedavim olumlu olsun, sonu güzel olsun hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eyle. Anneme babama aileme ve bana sağlık sıhhat ver. Hastalıktan, depremden, şerden koru. İş yerimize hayırlı, bol müşteriler ver. Fitne fesat insanları uzak tut. Her sabah kalktığımda şükür edebileceğim iş ve helal kazanç nasip eyle.
Dua arkadaşlarımın dualarını gönlünden geçenleri sen kabul eyle. Amin.
42 -Bonus niyeti -21 Eylül Pazar
Ya Rabbi bütün sıkıntılarımdan sana sığınıyorum, bana en güzel şekilde dua etmeyi nasip et,
Ailece yaşadığımız sağlık sorunlarından en hayırlı en kolay şekilde bizi selamete çıkar hastalarımıza şifa nasip et, Oğlumla ilgili hayırlı kararlar vermeyi nasip et,
Namazlarımda yardımcım ol, Yavrularımı imanlı, namazlı, Kuranlı yetiştirmeyi nasip et,
Rahatsızlıklarıma şifa ver beni hastalıklarla sınama Rabbim, En kolay afiyetli şekilde mübarek topraklara gitmeyi nasip et, İçimde sakladığım dileklerimi kabul et, Bu listedeki bütün arkadaşlarımın gönlünden geçen ne duası varsa kabul et hepimizi afetlerden koru
39- K kamera ve 40- K kamera annesi
41-
niyetlerinize okudum
ALLAH kabul etsin aminnnn