- 5 Şubat 2012
- 4.096
- 2.807
- 373
33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"
• Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 66 kez okunacak
• Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır
• Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapılması gerekmektedir.
1 - Gülçin
2 - S selin18
3 -mavibaloncuk
4 -telasememuresi
5 - O ozlemem
6 -gecenin_resmi
7 -dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 -nursevdi
13 - G gulectosba
14 -iyilik_guzellik
15 -Umut_2019
16 -agustos72
17 -penyez83
18 -PiXiEE
19 -HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 -Mavi_Eftelya
22 -Freddy
23 -Freddy annesi
24 -MMorsalkimm
25 -_rose_
26 -papatyamm
27 -Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 -Aktif Lora
30 -HeySero
31 -sudemsii
32 -Hayalkr21
33 -Nevreste
34 -miniminimom
35 --Hayal
36 -Breave Heart
37 - M Manolya469
38 -littlezelda
39 -mutlulukbenihicbirakma
40 -mutlulukbenihicbirakma kardeşi
41 -kavs-i kuzah
42 -Cuel
43 -penyez83 ikinci niyeti
44 -PiXiEE ikinci niyeti
29 - @ Aktif Lora niyeti -24 Kasım Pazartesi
“Allah’ım! Rızkımızı helal, bereketli ve kolaylaştırılmış eyle. Eşimle ve çocuklarımla bize kazandığımızda bereket, huzur ve şükür nasip et. Kalplerimize kanaat, ellerimize bereket, evimize huzur ver. Çocuklarımızı salihlerden, ahlakı güzel, dili doğru, kalbi temiz kullarından eyle. Onları hidayet üzere yaşat, şeytanın ve nefsin şerrinden koru. Rızkımızı genişlet, gönlümüzü ferahlat, işimizi kolaylaştır. Bizi sana layık kullarından eyle, Ya Rezzâk, Ya Hâdî!”
30 -HeySero niyeti -24 Kasım Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina muhammed. Allahım her şeyi sen bizden daha iyi bilirsin, bize senden gelene razı olacak ve ardındaki hayrı görebilecek iman ver. Bebeğimi hayırla, sağlıkla ve afiyetle hiç bir hastalığı olmadan kucağıma alabilmemi bizlere nasip et. Evimize huzur, mutluluk, bereket, sağlık ve güzellikler nasip et. Kızımın ömrü, bahtı uzun, güzel ve sağlıklı olsun inşallah. Eğitim hayatında her zaman başarılo olabilsin. Her zaman iyi yerlerde iyi insanlarla karşılaştır onu da tüm çocuklarımızı da. Eşimle her zaman güzel anlaşıp birbirimizi sevip sayalım. Bize kaldıramayacağımız imtihanlar verme, en zor imtihanımızın oğlumuz olmuş olsun, daha da zoru ile sınama Allahım. Canım oğlumla cennette kavuşmayı, onun olduğu yere kayık olacak ameller işleyebilmeyi bizlere nasip et. Yardıma ihtiyacı olan tüm müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
29-33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"
• Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 66 kez okunacak
1 - Gülçin
2 - S selin18
3 -mavibaloncuk
4 -telasememuresi
5 - O ozlemem
6 -gecenin_resmi
7 -dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 -nursevdi
13 - G gulectosba
14 -iyilik_guzellik
15 -Umut_2019
16 -agustos72
17 -penyez83
18 -PiXiEE
19 -HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 -Mavi_Eftelya
22 -Freddy
23 -Freddy annesi
24 -MMorsalkimm
25 -_rose_
26 -papatyamm
27 -Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 -Aktif Lora
30 -HeySero
31 -sudemsii
32 -Hayalkr21
33 -Nevreste
34 -miniminimom
35 --Hayal
36 -Breave Heart
37 - M Manolya469
38 -littlezelda
41 -kavs-i kuzah
42 -Cuel
44 -PiXiEE ikinci niyeti
29 - @ Aktif Lora niyeti -24 Kasım Pazartesi
“Allah’ım! Rızkımızı helal, bereketli ve kolaylaştırılmış eyle. Eşimle ve çocuklarımla bize kazandığımızda bereket, huzur ve şükür nasip et. Kalplerimize kanaat, ellerimize bereket, evimize huzur ver. Çocuklarımızı salihlerden, ahlakı güzel, dili doğru, kalbi temiz kullarından eyle. Onları hidayet üzere yaşat, şeytanın ve nefsin şerrinden koru. Rızkımızı genişlet, gönlümüzü ferahlat, işimizi kolaylaştır. Bizi sana layık kullarından eyle, Ya Rezzâk, Ya Hâdî!”
30 -HeySero niyeti -24 Kasım Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina muhammed. Allahım her şeyi sen bizden daha iyi bilirsin, bize senden gelene razı olacak ve ardındaki hayrı görebilecek iman ver. Bebeğimi hayırla, sağlıkla ve afiyetle hiç bir hastalığı olmadan kucağıma alabilmemi bizlere nasip et. Evimize huzur, mutluluk, bereket, sağlık ve güzellikler nasip et. Kızımın ömrü, bahtı uzun, güzel ve sağlıklı olsun inşallah. Eğitim hayatında her zaman başarılo olabilsin. Her zaman iyi yerlerde iyi insanlarla karşılaştır onu da tüm çocuklarımızı da. Eşimle her zaman güzel anlaşıp birbirimizi sevip sayalım. Bize kaldıramayacağımız imtihanlar verme, en zor imtihanımızın oğlumuz olmuş olsun, daha da zoru ile sınama Allahım. Canım oğlumla cennette kavuşmayı, onun olduğu yere kayık olacak ameller işleyebilmeyi bizlere nasip et. Yardıma ihtiyacı olan tüm müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed.
Pazartesi niyetlerine okudum.Allah kabul etsin.29-Aktif Lora ve 30- HeySero / niyetlerine okumayanlar 24 Kasım pazartesi
K kamera
Aktif Lora
M Manolya469
littlezelda
kavs-i kuzah
Cuel
PiXiEE
33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"
1 - Gülçin
2 - S selin18
3 -mavibaloncuk
4 -telasememuresi
5 - O ozlemem
6 -gecenin_resmi
7 -dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 -nursevdi
13 - G gulectosba
14 -iyilik_guzellik
15 -Umut_2019
16 -agustos72
17 -penyez83
18 -PiXiEE
19 -HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 -Mavi_Eftelya
22 -Freddy
23 -Freddy annesi
24 -MMorsalkimm
25 -_rose_
26 -papatyamm
27 -Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 -Aktif Lora
30 -HeySero
31 -sudemsii
32 -Hayalkr21
33 -Nevreste
34 -miniminimom
35 --Hayal
36 -Breave Heart
37 - M Manolya469
38 -littlezelda
41 -kavs-i kuzah
42 -Cuel
44 -PiXiEE ikinci niyeti
31 -sudemsii niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Allah’ım nolur kötü şeyler başıma gelmesin beni ailemi sözlümü üzecek hiçbir olay yaşanmasın.Hayırlısıyla ve kolaylıkla sınavımda istediğim başarıyı elde edebileyim.Sözlüm Murat ile hayırlısıyla ve kolaylıkla evlilik yoluna girip hep mutlu olalım.İçimdeki sıkıntıları feraha çıkar Rabbim. Gönlümdeki gizli dualarımı sen biliyorsun Allahım hepsini bana kolaylıkla nasip et .Verdiğin her şey için şükürler olsun Allah’ım.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
32 -Hayalkr21 niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme Salli alâ seyidina MuhammetEn kısa sürede güzel kolay bir şekilde atanayım, eşimle aramızdaki huzur sadakat aşk, muhabbet artırsın taşsın, rabbim bizede sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kötü den kötü yoldan, nazar dan korusun, yüzümüze iyi olup ama için için bizi sevmeyen insanlarında, eşimle aramızın bozulmasına, evdeki huzurun kaçmasına sebep olcak insanları bizden ve evimizden uzak etsin rabbim. Rabbim beni sevsin sevindirsin, hiç bir korktuguma uğratma Allah'ım . Bildiğimiz bilmedigimiz, gördüğümüž görmediğimiz her türlü musibetten sıkıntıdan kurtar koru Allah'ım, nefsimizi ve şeytana uydurma bizi rabbim. Kalbimde ve aklımda oluo dilime dökülmeyen ve dökülen bütün dualarımı kabbul etsin Rabbim
1 - Gülçin
2 - S selin18
3 -mavibaloncuk
4 -telasememuresi
5 - O ozlemem
6 -gecenin_resmi
7 -dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 -nursevdi
13 - G gulectosba
14 -iyilik_guzellik
15 -Umut_2019
16 -agustos72
17 -penyez83
18 -PiXiEE
19 -HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 -Mavi_Eftelya
22 -Freddy
23 -Freddy annesi
24 -MMorsalkimm
25 -_rose_
26 -papatyamm
27 -Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 -Aktif Lora
30 -HeySero
31 -sudemsii
32 -Hayalkr21
33 -Nevreste
34 -miniminimom
35 --Hayal
36 -Breave Heart
37 - M Manolya469
38 -littlezelda
41 -kavs-i kuzah
42 -Cuel
44 -PiXiEE ikinci niyeti
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Allah’ım nolur kötü şeyler başıma gelmesin beni ailemi sözlümü üzecek hiçbir olay yaşanmasın.Hayırlısıyla ve kolaylıkla sınavımda istediğim başarıyı elde edebileyim.Sözlüm Murat ile hayırlısıyla ve kolaylıkla evlilik yoluna girip hep mutlu olalım.İçimdeki sıkıntıları feraha çıkar Rabbim. Gönlümdeki gizli dualarımı sen biliyorsun Allahım hepsini bana kolaylıkla nasip et .Verdiğin her şey için şükürler olsun Allah’ım.
Allahümme Salli alâ seyidina MuhammetEn kısa sürede güzel kolay bir şekilde atanayım, eşimle aramızdaki huzur sadakat aşk, muhabbet artırsın taşsın, rabbim bizede sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kötü den kötü yoldan, nazar dan korusun, yüzümüze iyi olup ama için için bizi sevmeyen insanlarında, eşimle aramızın bozulmasına, evdeki huzurun kaçmasına sebep olcak insanları bizden ve evimizden uzak etsin rabbim. Rabbim beni sevsin sevindirsin, hiç bir korktuguma uğratma Allah'ım . Bildiğimiz bilmedigimiz, gördüğümüž görmediğimiz her türlü musibetten sıkıntıdan kurtar koru Allah'ım, nefsimizi ve şeytana uydurma bizi rabbim. Kalbimde ve aklımda oluo dilime dökülmeyen ve dökülen bütün dualarımı kabbul etsin Rabbim
salı günü niyetler için okudum Allah kabul etsln inşallah33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"
1 - Gülçin
2 - S selin18
3 -mavibaloncuk
4 -telasememuresi
5 - O ozlemem
6 -gecenin_resmi
7 -dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 -nursevdi
13 - G gulectosba
14 -iyilik_guzellik
15 -Umut_2019
16 -agustos72
17 -penyez83
18 -PiXiEE
19 -HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 -Mavi_Eftelya
22 -Freddy
23 -Freddy annesi
24 -MMorsalkimm
25 -_rose_
26 -papatyamm
27 -Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 -Aktif Lora
30 -HeySero
31 -sudemsii
32 -Hayalkr21
33 -Nevreste
34 -miniminimom
35 --Hayal
36 -Breave Heart
37 - M Manolya469
38 -littlezelda
41 -kavs-i kuzah
42 -Cuel
44 -PiXiEE ikinci niyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?