• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

33 DEFA “Bismillâhillezî lâ yedurru ma’asmihî şey’ün fi’l-ardi velâ fi’s-semâi ve hüve’s-semî’u’l-‘alîm.”

170 DEFA Ya Kuddüs

• Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 66 defa Bismillahillezi duası 340 defa Ya Kuddüs okunacak

• Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

• Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapılması gerekmektedir.

1 - gecenin_resmi gecenin_resmi
2 - @kamera
3 - telasememuresi telasememuresi
4 - agustos72 agustos72
5 - @HeySero
6 - @Manolya469
7 - @Umut_2019
8 - @nursevdi
9 - @Nevreste
10 - -Hayal -Hayal
11 - dolunaybekler dolunaybekler
12 - @Lidlaylim
13 - @Eckubra
14 - @Breave Heart
15 - @gezginada
16 - @gezginada annesi
17 - @selin18
18 - Gülçin
19 - @lov3y
20 - @_rose_
21 - @YagmurSendeanlarsn
22 - @YagmurSendeanlarsn annesi
23 - @Freddy
24 - @Freddy annesi
25 - penyez83 penyez83
26 - PiXiEE PiXiEE
27 - @esoss88
28 - @Mavi_Eftelya
29 - HALLEYS HALLEYS
30 - @mavibaloncuk
31 - @sudemsii
32 - @sudemsii annesi
33 - @littlezelda
34 - @Aktif Lora
35 - @Cittaslow
36 - O ozlemem
37 - @kamera arkadaşı
38 - @cemal sureya
39 - M mavikelebeeek
40 - @MMorsalkimm
41 - @kavs-i kuzah
42 - @sunpineapple
43 - @gulectosba
44- @MoonfacedMom
45- @begonviil niyeti
46 - @begonvil1985
47- PiXiEE PiXiEE ikinci niyeti

3 - telasememuresi telasememuresi niyeti -18 Aralık Perşembe
Allahım,anneme babama sağlıklı hayırlı uzun ömürler ver. Maddi manevi sıkıntılarımızı gider. Sınavlarımda kolaylıklar dile,beni gönül muradıma kavuştur. Kalbimi kırık bırakma. Rabbim senin gücün her şeye yeter. Beni de bu dünyada mutlu olan kullarından eyle. Şükrümü eda edebilmeyi nasip eyle. Arkadaşlarımın dualarını kabul buyur rabbim. Amin.

4 - agustos72 agustos72 niyeti -18 Aralık Perşembe
Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed. Allahım kızımı saglıkla büyütebilmeyi ve senin rızana uygun dini bütün bir insan olarak yetiştirebilmeyi nasip et. Bizi sağlıkla imtihan etme. Hayırlısıyla ev alabilmeyi nasip et. Balıkesir sındırgıda yaşanan deprem fırtınalarından bizleri koru merhamet et. Toprağa sakinlik ver. Ülkemizi ve tüm inananları kazalardan belalardan doğal afetlerden koru.amin diyen dua kardeşlerimin dualrını kabul et. Allahüme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed
telasememuresi telasememuresi agustos72 agustos72 niyetleri için okudum
Allah kabul etsin penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Back
X