Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bu ara düzenli katılım sağlayamam maalesef.

Ben bi önce paylaştığınız listede vardım bu listeden neden çıkmışım? 13.sıradaydım hatta? Niyetimi de yazmıştım size özelden, aynı sıraya ekleyebilir misiniz?

Çok pardon ben bunu okuma sıramız sandım simdi fark ettim özürr:)

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

CANLARIM MERHABA HAFTAYA YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR
.

KATILMAK İSTEYENLER NİYETLERİNİ ÖZELDEN PAYLAŞSINLAR LÜTFEN

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN.

DantelKiz

A Asya89

ohkpln

Mintimint

Sadelikherseydir

IcimdekiSonsuzDeniz

A Ajim aj

@oznurvarol

Minnosprenses

@Mabellee

ada_elif

lucina06

ShiningLife

hayalleriolankiz
Sevgicik

5 528mucizemmm

papatyalikizz

@d u t

R rana20

Asiltutku

B buglemm

hersey_dua_ile

OraEtLabora

@Assos32

ezgiisel

Y yagmurdansonra

@Mavis40

A anabel lee

@Btlaydnz23

pembe4044

Fatmazell

@Hogwartss

C Cilek kizzz

@Kendikendine

Z zeynepmuratselo

@j a n e

sunpineapple

i p e k

Melan-kolik5

P Papatya016

duayamuhtaciz

Sehrazat6

A anabel lee

selef0111

Meybuz

The

@Hali

namaste21

Sadelikherseydir

Katilmicam canım sitede sorun yaşıyorum bildirimlerim gecikiyor. Allah razı olsun hepinizden

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

CANLARIM MERHABA HAFTAYA YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparken penyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.

DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR
.

KATILMAK İSTEYENLER NİYETLERİNİ ÖZELDEN PAYLAŞSINLAR LÜTFEN

ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN.

DantelKiz

A Asya89

ohkpln

Mintimint

IcimdekiSonsuzDeniz

A Ajim aj

@oznurvarol

Minnosprenses

@Mabellee

ada_elif

lucina06

ShiningLife

hayalleriolankiz
Sevgicik

5 528mucizemmm

papatyalikizz

@d u t

R rana20

Asiltutku

B buglemm

hersey_dua_ile

OraEtLabora

@Assos32

ezgiisel

Y yagmurdansonra

@Mavis40

A anabel lee

@Btlaydnz23

pembe4044

Fatmazell

@Hogwartss

C Cilek kizzz

@Kendikendine

Z zeynepmuratselo

@j a n e

sunpineapple

i p e k

Melan-kolik5

P Papatya016

duayamuhtaciz

Sehrazat6

A anabel lee

selef0111

Meybuz

The

@Hali

namaste21

Sadelikherseydir

ben okudum bitirdim Allah kabuletsin
canım listemiz başlamadı daha. özelden de yazdığım gibi arkadaşların önce niyetini paylaşacağım. niyetlerini okuyup o niyetlere okuma yapacağız. sen şimdi mesela neye göre okudun kime okudun bu şekilde olmuyor. pazartesi başlayacağız iki kişinin niyetini paylaşıcam onların niytlerine niyetleneceğiz.

PiXiEE tamam bugün sana ve kendime okumustum. Pazartesi tekrar başlar okurum kimlere okuduğumu yazarım iki kişi seçip siz belirliyorsunuz sanmıştım sırayla

PiXiEE tamam bugün sana ve kendime okumustum. Pazartesi tekrar başlar okurum kimlere okuduğumu yazarım iki kişi seçip siz belirliyorsunuz sanmıştım sırayla
canım ben sana anlatırken seni ve kendimi örnek olarak vermiştim. listeyi yayınlayınca sıradan okuyacağız ve niyetlere göre okuyacağız. yani duamı pixiee için okuyorum şeklide değilde bizim yazdığımız niyete göre okuyacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…