Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

V Vavin & penyez83
Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin
Okudum

5 - Teach_Mavi / niyeti 2 Kasım Çarşamba
Allahım sen hakkımda en hayırlısını bilensin. Ol dersen her şey olur. Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde en tez zamanda hamile kalmamı nasip eyle. Aminn. Ve adıma dua eden bütün arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri onlara nasip eyle.

6 - C Cittaslow / niyeti 2 Kasım Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim
Ey rabbim içinden cikamadigimiz zorlukları kolaylaştır,aşamadiğimiz sıkıntılardan selamete ulaştır,beni eşimi ,kızımı damadimi nefis ve şeytanın şerrinden kaza ve belalardan görünür görünmez bütün musibetlerden sen muhafaza eyle. Evimizde bereketi huzuru mutluluğu sağlığı daim eyle yarabbim. Allahim kızımın hamileliği sorunsuz geçsin,doğumunu kolaylaştır güç kuvvet ver,bebeğimizi özürsüz kusursuz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle analı babalı ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak büyütebilmeyi nasip eyle allahım..Amin amin amin Buradaki dua kardeşleriminde gönullerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim.

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Liste alıma kapalıdır.

2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

Teach_Mavi ve C Cittaslow canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

Her iki arkadaşın niyetine okudum ve bağışladım rabbim kabul etsin

penyez83 PiXiEE

Teach_Mavi ve C Cittaslow niyetine okudum. Rabbim dualarınız kabul etsin

penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…