Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Ben ve Zehra, ohkpln ve Jawlensky nin niyetine okuduk Rabb'im kabul etsin amin

ohkpln Jawlensky niyetlerini okudum tamamladım Allah kabul etsin arkadaslar PiXiEE penyez83

70 70 toplam 140 adet ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya Kadir mi okuyacağım
Evet canım kişi başı 70 şer adet ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya Kadir okuyacaksın. Niyetlerde diğer sayfalarda paylaşıldı.

Evet canım kişi başı 70 şer adet ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya Kadir okuyacaksın. Niyetlerde diğer sayfalarda paylaşıldı.
Tamam canım ben yakalarım zaten bugünle birlikte 280 tane okuyacağım, yarın 140 okuyacağım. Yakalarım ekleyebilirseniz sevinirim PiXiEE

70 70 toplam 140 adet ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya Kadir mi okuyacağım
evet canım . 70 bir arkadaşımızın nniyetine 70 diğer arkadaşımızın niyetine. dünkü arkadaşlar için toplam 140. bugünkü arkadaşlar için toplam 140 . hepsi toplam 280 tane

-loyalty canım niyetini özelden yazar mısın bana. bende ilk 4 arkadaşın niyetlerini yazıcam sana. dünkü arkadaşları hemen okursan çok iyi olur . niyetleri bitmişti çünkü.

3
3. Ve 4. Arkadaşlar için okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Bu arada hanımlar kayinvalidem kucuk bir operasyon geçirecek umuduyla bir yola çıktık maalesef umduğumuz gibi gitmedi hicbirsey, suan doktorlar bize kendinizi herseye hazırlayın dedi, inanın çok üzgünüz, lütfen dua edin onun için de teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…