Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

51 - Gelincik78 niyeti – 25 Şubat Cumartesi

Allahım sen herseyin en iyisini bilensin kızımızı bize sağlıkla hayırla büyütmeyi nasp eyle. Bebeğimizi sorunusz ve kolay hamilelik dönemiyle , sağlıkla , hayırla , zamanında ve kolay doğumla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasp eyle. Kızımın uykuları düzene girsin. iki bebeme de yetebilme sabrı gücü kuvveti kolaylığı ver allahım. Bizleri iyi niyetli güzel ahlaklı insanlarla karşılaştır rabbim. Evlat sahibi olmak isteyen mümin kardeşlerme de tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasp eyle.

52 - The niyeti - 25 Şubat Cumartesi

Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et.
Eşim yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun . Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım. Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin...

53 - sunpineapple niyeti – 26 Şubat Pazar

Allah'ım evladım sağlıkla doğsun, sağlıklı olsun daima. Bana da evladıma da daima sağlık ver, güzellikler ver, bizi koru. Duama amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını kabul et.

54 - A Asya89 niyeti – 26 Şubat Pazar

RABBİM ailem eşim çocuklarıma bana tüm sevdiklerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver. Bizleri ağır imtihanlar ile sınama. Çocuklarımızı hayırlı Salih ve Saliha evlatlar olarak yetiştirmemizde bizlere kolaylık ver. Kızım derslerinde başarılı olsun. Eşime devlet işinde güzel bir iş nasip et. Yaşadığımız bu sağlık sorunlarını kazasız belasız tez zamanda şifasını ver ya RABBİM. Biz aciz kullarını affet sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de af et ya RABBİM dua arkadaşlarımın dualarını kabul et amin amin

1 - Nevreste

2 - gizemmli

3 - ohkpln

4 - Jawlensky

5 - D u t

6 - RedGirl

7 - penyez83

8 - PiXiEE

9 - S selametvedua

10 - Cookiie

11 - Tiniminimavihanim

12 - aypare ackerman

13 - Hali

14 - Taze fasulye

15 - goah

16 - kavs-i kuzah

17 - G gulectosba
18 - begonvil1985

19 - Lna16

20 - Z Zerre

21 - Sincereley93190221

22 - HejaR12

23 - safi.naz

24 - madamseker

25 - Sevgicik

26 - sweetgirlcandy

27 - MssPARE

28- Breave Heart

29 - HALLEYS

30 - paeneperfectus

31 - C Cittaslow

32 - N Neselikalpler

33 - Rprnn

34 - M Meva59

35 - Oriana

36 - sweetgirlcandy ikinci niyeti

37 - Teach_Mavi

38 - mandalina01

39 - agustos72

40 - nursevdi

41 - Sehrazat6

42 - QueenGenepil

43 - YagmurSendeanlarsn

44 – Zehra

45 - narinal

46 - begonvil1985 ikinci niyeti

47 - Meral01

48 - sepulik

49 - Hemsirecik

50 - namaste21

51 - Gelincik78

52 - The

53 - sunpineapple

54 - A Asya89

55 – Gülçin

56 - afil

57 - Mavi ayy

58 - -loyalty

59 - Aktif Lora

Gelincik78 Cumartesi
The Cumartesi

sunpineapple Pazar
A Asya89 Pazar

Canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Gelincik78 / Cumartesi
The / Cumartesi
sunpineapple /Pazar
A Asya89 / Pazar

Niyetlerinize; S selametvedua ve YagmurSendeanlarsn yerine PiXiEE Filizim okudu ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…